Man City U21 v LFC U21 0-2

Solid borteseier for Liverpools reservelag etter scoringer av Adam Morgan og Cameron Brannagan, det første målet et utrolig skudd fra nesten midtstreken.

Liverpools lag: Ward, Sama, Maguire, Rafa Paez, Jones, Rossiter, McLaughlin, Roddan, Dunn (Bijev 54), Morgan, Brannagan. Innbyttere: Fulton, Sokolic, Lussey, Peterson.

Manchester City: Lawler, Drury (Tasande 87), Plummer, De Naye, Facey, Hutton (Rusnak 65), Evans, Fofana (Glendon 77), Bytyqi, Cole

En merker seg at spillere som Ibe, Flanagan og Ilori ikke er med i troppen, og kan dermed være aktuelle for de som reiser til Old Trafford på onsdag.

LFC TV hevder at Liverpools nye midtstopper heter Rafa Perez, men han heter Paez til etternavn. Hos de røde vil Stephen Sama spille høyreback, bak Ryan McLaughlin.

1.omgang:

4.min:
Adam Morgan, som spiller alene på topp i dag, prøver seg fra vanskelig vinkel ute på venstrekanten, men skuddet går en meter utenfor den nærmeste stolpen.

11.min: En forferdelig tversoverpasning i forsvaret til City gjør at Brannagan nesten er igjennom, men en kombinasjon av at Liverpools midtbanespiller bruker for lang tid og hjemmelagets midtstopper reagerer raskt gjør at sjansen løper ut i sanden.

15.min: En glimrende dyp pasning fra venstreback Maguire finner Morgan på løp, men spissen for ikke skikkelig treff da han må avslutte i steget.

17.min: En hard og presis corner fra Jack Dunn blir møtt at Stephen Sama ved første stolpe, men headingen går en halvmeter over.

Etter de første minuttene hvor City presset en del uten å skape noen sjanser har Liverpool stadig kommet mer inn i kampen.

25.min: 0-1 ADAM MORGAN - Fantastisk scoring av Adam Morgan som får ballen av Jordan Rossiter så vidt inne på halvdelen til City. Scouseren ser at keeper står langt ute og drar til, og ballen går inn via tverrliggeren helt borte ved krysset!

35.min:
Hutton prøver et skudd fra 20 meter for City, men over og aldri farlig.

45.min: På overtid header Sama et frispark fra høyre like over.

Pauserapport: En nokså hendelsesfattig omgang hvor City gjennom først og fremst kvikke Bytyqi truet en del det første kvarteret, men Liverpools indre forsvar har stått støtt. Etter hvert begynte også de røde å komme mer med i kampen og det var ikke ufortjent da Adam Morgan scoret en utrolig goal nesten fra midtstreken. Et par forseringer av McLaughlin på høyresiden var noe en la merke til. De røde har stått nokså lavt og prøvd å kontre med hurtige kombinasjoner og det har i det minste fungert defensivt, hvor vi synes Lloyd Jones har vært spesielt bra. Hans kollega, spanske Rafael Paez, har også gjort et bra inntrykk og de har fått god hjelp av ankeret Craig Roddan.

2.omgang:

49.min:
Cole rager høyest for City på en corner og alle "ser" ballen i nettet, men den harde headingen treffer en lagkamerat på målstreken og Liverpool får med nød og neppe klarert. Kjempesjanse!

51.min: Herlig forsering av Ryan McLaughlin over halve banen, men venstrebacken til City gjør til slutt en god jobb med å få hindret nordiren i å avslutte.

Det har så langt i 2.omgang vært en langt mer åpen kamp enn det var før pause, hvor hjemmelaget har gått hardt ut.

54.min: Bijev inn for Dunn. Jack Dunn skal ha fått behandling i pausen og var plaget med en skade.

65.min: Rusnak inn for Hutton hos City.

66.min: Ryan McLaughlin blir liggende nede etter en stygg takling, som dommeren utrolig nok lar passere.

71.min: 0-2 CAMERON BRANNAGAN - Svære Stephen Sama spiller som en fullblods ving da han kommer seg rundt på høyrekanten og det lave innlegget 45 grader ut settes kontrollert inn av Brannagan.

77.min: G
lendon inn for Fofana hos City.

87.min: Tasande inn for Drury hos City.

90.min: Adam Morgan får gult kort for protester.

90.min: Hjemmelaget med et farlig frispark, men ballen går igjennom hele feltet og like utenfor.

Sluttrapport: Det er Liverpools forsvar som må få de fleste blomstene etter en solid og sjansefattig kamp mot Manchester City. Keeper og den bakre firer får alle godkjent, med et ekstra pluss til Lloyd Jones. Den sentrale midtbanen med Craig Roddan og Jordan Rossiter var også gode defensivt, mens høyrekant Ryan McLaughlin var meget bra spesielt i 2.omgang.