Mansfield med hyllest til de 96

Mansfield vil komme med en hyllest til de 96 Liverpool-supporterne som omkom på Hillsborough i 1989 når Liverpool møter Mansfield til FA-cupkamp på Field Mill i morgen.

Kort med navnene til hver av de 96 supporterne som omkom på Hillsborough vil bli plassert på de tomme setene som skiller bortefansen fra hjemmefansen på Field Mill.

- Vi ønsket å gjøre noe i lys av det som har skjedd angående Hillsborough i år og fordi det er så lenge sidene lagene har møtt hverandre, sier Mansfields arrangementsansvarlig Paul Broughton til Liverpoolfc.com.

- En av våre supportere forslo at vi skulle legge ut et navn på hvert av de tomme setene i segregeringsseksjonen på stadion. Ideen sendte frysninger nedover ryggen min. Det var en fantastisk idé

- Jeg ble beveget da jeg hørte at Mansfield hadde planlagt denne hyllesten, sier Margaret Aspinall, leder i Hillsborough Family Support Group, til Liverpoolfc.com.

- For meg oppsummerer det hvor vi står når det gjelder hvordan alle i landet begynner å innse hva vi har visst så lenge om Hillsborough.

- Det vil bli en fin gest, og jeg synes det er helt passende for den videre kampen for rettferdighet. Det betyr mye. Jeg vil takke Mansfield på vegne av HFSG for det som vil bli en vakker gest til de 96.