Moses nettet da Nigeria gikk til VM

Victor Moses scoret fra straffemerket da Nigeria i dag sikret VM-plass med sammenlagtseier mot Etiopia.

Victor Moses og Nigeria er klar for VM i Brasil. Nigeria vant 2-0 hjemme mot Etiopia i dag, og gikk til sluttspillet med 4-1 sammenlagt.

Moses sendte Nigeria i føringen i Calabar. Den innlånte Chelsea-spilleren var sikker eksekutør fra straffemerket i det 20. minutt da han sendte keeper feil. I feiringen av målet rev han av seg drakta og ble belønnet med gult kort. Moses ble byttet ut i det 79. minutt. Hans innbytter Victor Obinna fastsatte sluttresultatet til 2-0 fire minutter senere.

I engelsk League One var Conor Coady ubenyttet reserve for Sheffield United i 1-2-tapet hjemme mot Gillingham.