Nærmer seg Liverpool

Sunderland Echo hevder Simon Mignolet er et av hovedmålene til Liverpool denne sommeren. Oppdatert: BBC og Liverpool Echo bekrefter at partene forhandler.

Den første forespørselen fra Merseyside skal ha kommet tidlig i overgangsvinduet, hevder Sunderland Echo. De skriver at åpningsbudet lå på £6,5 millioner.

Anfield-klubben har fått konkurranse av Arsenal om den belgiske målvakten, men det er ikke kjent hvor mye hovedstadslaget har bladd opp.

Sunderland avslo tilbudet på £6,5 millioner, ettersom de mener han er blant de aller viktigste spillerne i klubben.

De røde ga seg ikke etter avslaget, men har heller økt summen flere ganger. Tidligere denne uka var budet kommet opp i £8 millioner – noe som klubben fra nordøst fortsatt mener er for lite.

I går skal Liverpool ha stått klare til å by £9 millioner for Mignolet, men Sunderland nekter å gå med på noe under £10 millioner for spilleren de kjøpte for £2 millioner tre år tilbake.

Nå ser det imidlertid ut til at Liverpool har gått med på prisen Sunderland forlanger, tror Sunderland Echo.

BBC skriver lørdag ettermiddag at klubbene fortsatt forhandler, men at de ventes å bli enige om en overgangssum de neste dagene:

«Selv om Anfield-klubben har bydd £8 millioner og Sunderland forlanger £10 millioner, er det ventet at de kommer frem til en avtale i løpet av de neste dagene.»

Liverpool Echo-journalist Neil Jones avslører òg at Liverpool-interessen for Mignolet er ekte og at en påstått sum på £9 millioner stemmer, men sier klubbene fortsatt forhandler.

Han hevder videre at Liverpool har fulgt med keeperne Michel Vorm (Swansea) og Costel Pantilimon (Manchester City), men Mignolet skal være førstevalget.

Liverpool FC opplyser at det ikke kommer til å skje noe umiddelbart på dette stadiet, ifølge Jones.

Sunderland Echo skriver at det ikke er umulig Arsenal slår til i tolvte time, men av det London-klubben har gitt inntrykk av hittil, er det lite som tilsier at det kommer til å skje.

Når partene er blitt enige om overgangssummen Stadium of Light-klubben mener keeperen er verdt, skal Mignolet være på vei til Anfield.