Prøver å overbevise Carragher til å fortsette

Rodgers ønsker at Carragher forlenger kontrakten med Liverpool, men midtstopperen er i tenkeboksen. Carragher kan komme til å legge opp, ta fatt på en trenerkarriere eller få en jobb i media.

Brendan Rodgers ønsker at Jamie Carragher forlenger kontrakten som utløper til sommeren, men samtaler har blitt satt på vent mens spilleren vurderer sine alternativer. Visekapteinen kan komme til å legge opp, fortsette karrieren i en annen klubb, ta fatt på en trenerkarriere eller få en jobb i media. 34-åringen har kun én kamp fra start for Liverpool i Premier League denne sesongen. Daniel Agger og Martin Skrtel har holdt veteranen utenfor førsteelleveren.

- Jamies kontrakt går ut og vi har snakket løst om hvor han står, sier Brendan Rodgers til Mail on Sunday.

- Det er i stor grad opp til ham og hvordan han føler. Når du har spilt så lenge på toppnivå og har vært en nøkkelfigur for deretter å ha en periode hvor du ikke spiller så mye, gir det deg tid til å tenke: «Ønsker jeg å utsette kroppen min for dette hver dag og ikke få kampene jeg er vant til?

- Du er i skuddlinjen i forsvaret. Det finnes intet gjemmested for en midtstopper. Det er ingen enkel avgjørelse for ham, men om jeg ønsker ham her? Selvfølgelig.

Jamie Carragher, som debuterte for Liverpool for 16 år siden, har vært til stor hjelp for manageren.

- Viljen og lysten til denne fyren er bemerkelsesverdig. Jeg liker verdt minutt jeg jobber sammen med ham. Det er ikke lett for ham, men han er fra den gamle skolen. Han har flotte verdier og etikk. Han er et ikon her. Han er et flott forbilde for enhver spiller, utrolig.

- Han er fortsatt i god forfatning, han tar vare på seg selv. Han har vært en fantastisk støtte for meg. Hans kontrakt er en samtale han og jeg vil ta igjen.

Jamie Carragher kommer til å være kaptein for Liverpool i morgen mot Mansfield ettersom Steven Gerrard blir hvilt. Glen Johnson, Pepe Reina og Daniel Agger vil sannsynligvis også få en pause, mens Luis Suarez og Martin Skrtel kan komme til å starte på benken.