Reiser tilbake til Liverpool

Etter dagens seier over Thailand setter den røde troppen seg på flyet som skal ta dem hjem til Merseyside. Brendan Rodgers takker fansen.

– Det er utrolig. Gjennom denne turen tar jeg dette med meg, sier manageren om den enorme støtten Anfield-klubben har mottatt i Asia og Australia.

Både i Indonesia, Australia og Thailand har Liverpool blitt møtt med store mengder Liverpool-supportere, og det har vært nær utsolgt på kamparenaen i alle tre landene.

– Selv om vi er veldig langt unna hjemmet vårt, vil folkene fra disse tre landene alltid være i hjertene våres, sier Rodgers.

­– På vegne av alle sammen i fotballklubben vil jeg bare si tusen takk til alle i Thailand for deres velkomst. Fortsett å støtt den største fotballfamilien i verden.

Også flere av spillerne bruker anledningen til å takke supporterne på sine respektive Twitter-kontoer.

Dagens første målscorer, Philippe Coutinho, skriver: «Jeg er veldig glad i dag. Jeg må takk Liverpool-supporterne i Indonesia, Australia og Thailand.»

«Siste dagen av LFC Tour, men ikke den minste. Som hver eneste dag av turen har støtten vært utrolig», skryter Simon Mignolet.

«Det har vørt en veldig bra rundtur, men nå er det dags for å reise hjem. Takk for all støtten deres! YNWA», skriver Lucas til fansen.