Shelvey i søkelyset

Tidligere Liverpool-spiller Jonjo Shelvey var mannen alle snakket om etter at Liverpool spilte 2-2 mot Swansea på Liberty Stadium i går kveld.

Midtbanespilleren utmerket seg nemlig med en scoring og tre(!) målgivende pasninger i uavgjortkampen, som var hans første kamp mot Liverpool etter at han forlot Anfield i sommer.

To horrible feilpasninger fra Shelvey var den direkte årsaken til Liverpools scoringer. Men selv om London-gutten utmerket seg negativt defensivt, gjorde han opp for seg med flotte offensive bidrag for vertene.

- Dette var en følelsesmessig berg og dalbane, om jeg skal være ærlig, forteller 21-åringen til Liverpoolfc.com.

- Jeg forærte Liverpool to mål. Jeg startet så bra, med å score, og så to minutter senere forærte jeg Sturridge ballen på sølvfat. Deretter slo jeg en håpløs pasning som Moses fanget opp og scoret på. Heldigvis fikk jeg stusset ballen til Michu som scoret kampens siste mål.

- Jeg hadde vanskelige arbeidsforhold, for jeg møtte ikke bare Stevie, men Lucas og Coutinho også. Sturridge kom også dypt i banen, og Henderson kom også inn i midten av og til. Så det var vanskelig.

- Men jeg antar det er en prestasjon å ha spilt både med og mot Steven Gerrard.

Shelvey innrømmer at det var en god følelse å score mot sin gamle klubb.

- Det er ikke noe vits i å lyve – det ga meg en god følelse. Det er noe du egentlig ikke kan forklare. Jeg forsøkte å ikke feire, men klarte det ikke. Jeg ba om unnskyldning til Liverpool-fansen etterpå.

- Jeg trives her nede. Jeg bor her nå, sammen med min kone. Vi har et flott hus, og en baby er på vei.

- Det var vanskelig å forlate Liverpool. Mye har vært sagt og skrevet i media om måten jeg har gått frem på. Jeg vil bare si at jeg aldri har sagt et vondt ord om Liverpool. Jeg er takknemlig for hva Liverpool FC har gjort for meg. Fansen har vært førsteklasses mot meg helt siden jeg skrev under for Swansea, og det setter jeg pris på.