Skal forsøke å stoppe gamleklubben

Tidligere reservelagsmålvakt i Liverpool, Dean Bouzanis, håper å holde buret rent mot sin gamle klubb, når hans Oldham er vertskap for Liverpool i FA-cupen på søndag.

Bouzanis tilbrakte fire år hos Anfield-klubben etter at han ble hentet til Liverpool av Rafael Benitez i 2007. Han fikk imidlertid aldri slippe til på førstelaget. I løpet av tiden i Liverpool ble australieren lånt ut til Sydney FC og Accrington Stanley, før han forlot Liverpool sommeren 2011. Nå er 22-åringen altså i Oldham.

- Dette er en drømmekamp for meg. Jeg møter noen gamle venner, og får sjansen til å spille mot min gamle klubb, noe som er enormt stort, sier Bouzanis til Liverpool Echo.

- Da jeg så trekningen ble jeg utrolig glad, og det blir stort å være involvert i denne kampen, fortsetter han.

- Jeg har fortsatt et godt vennnskap med noen av Liverpools yngre spillere, som Jonjo Shelvey og Martin Kelly, og jeg har også holdt kontakten med Pepe Reina.

- Forhåpentligvis får jeg spille mot klubben jeg elsker, og det vil bli utrolig. Men jeg tror ikke jeg kommer til å være nervøs. Jeg er en ganske selvsikker type.

- FA-cupen er full av sjokk, og det er ikke noen grunn til at vi ikke kan skape ett til. Vi overrasket med å slå ut Nottingham Forest i forrige runde, og selv om de ikke er en så stor klubb som Liverpool har vi likevel sjansen til å skape en overraskelse og avansere til neste runde.

Oldham må klare seg uten to av sine nøkkelspillere i søndagens kamp. Kaptein Dean Furman er opptatt med spill for Sør-Afrika i Afrika-mesterskapet, mens venstreving Cristian Montano ikke kan spille på grunn av en lårskade.