Snøen stopper ikke kampen

Det ser ut til at kampen mot Norwich blir spilt som planlagt med avspark klokken 16.00 i morgen ettermiddag, trass i at det har kommet en del snø på Merseyside det siste døgnet.

Det ser ut til at Liverpools hjemmekamp mot Norwich ikke vil bli utsatt, trass i vinterværet i Liverpool. Det vil bli temperaturer på et par grader under frysepunktet på Merseyside i natt, og det er ventet at temperaturene i morgen vil ligge rundt nullpunktet, med kanskje et par varmegrader når avspark tas på Anfield.

Bystyret i Liverpool har lovt å sette inn ekstra strøbiler i og rundt Anfield-området i forbindelse med kampen i morgen, slik at det ikke skal være fare for sikkerheten til publikum som skal ta seg frem til stadion.

Norwich City forandret sine reiseplaner da det ble meldt snø torsdag kveld og fredag, og reiste til Liverpool allerede torsdag kveld. Norwich-nettstedet The Pink'Un skriver at Norwich sin daglige leder, David McNally, i kveld har meldt på Twitter at det forventes at kampen vil bli spilt som planlagt i morgen. Det skal ikke engang være behov for noen baneinspeksjon på forhånd.