Spiller for æren

Brendan Rodgers gleder seg til morgendagens kamp, og sier at spillerne hans spiller for æren. Synes kampene mot Everton er annerledes enn oppgjørene mot Manchester United.

Brendan Rodgers håper at han kan påføre Everton deres første hjemmetap i ligaen siden desember i fjor. Sist de blå tapte hjemme på Goodison Park var mot Chelsea 30. desember.

 

- Lidenskapen og intensiteten i disse kampene er utrolig, og kampene er helt unike. Jeg likte kampene forrige sesong, og oppbyggingen til kampene er fantastisk. Du får ikke tid til å puste. De er alltid intense, sier Rodgers til Liverpool Echo.

 

- Det er en annen type kamp enn de mot Manchester United. Det handler mer om regionen, og har en annen historie. For menneskene her betyr kampen så mye. I samme familie har du brødre og søstre, og mødre og fedre som støtter ulike lag i byen.

 

- Vi ser virkelig frem til det. Vi går ut der for å spille om æren på Merseyside. 

 

Forrige sesong endte kampen 2-2, og Luis Suarez ble snytt for det avgjørende målet på overtid, da scoringen hans ble feilaktig avblåst for offside.

 

- Vi var uheldige som ikke fikk det med oss forrige sesong med avgjørelsen som gikk mot oss. Vi spilte veldig bra der, og det var en kamp vi skulle ha vunnet. Vi startet kampen veldig bra, og i de første 25 minuttene med mange unge spillere var vi fantastisk.

 

- De fikk et mål fra en corner som ga dem et løft, og så gjorde vi en feil fra et innlegg - men i andre omgang angrep vi dem, og alle så at vi burde tatt de tre poengene.

 

- Jeg tror ikke de har tapt på Goodison i 2013, og de er veldig gode hjemme, men de burde tapt for oss den dagen. Vi vet at det vil bli tøft, men vi er veldig sikre på at vi kan dra dit og gjøre det bra. Vi går til kampen etter en god kamp mot Fulham.