Stopperjakten fortsetter

Liverpool håper å sikre seg Tiago Ilori og Kyriakos Papadopoulos, men Toby Alderweireld seiler nå opp som et mer reelt alternativ enn grekeren.

 Liverpool Echo melder nemlig at ledelsen på Anfield er frustrerte over Schalkes steile holdning når det gjelder Papadopoulos. Liverpool ønsker å starte forhandlingene med en pris på £12M som utgangspunkt, men Schalke mener at en prislapp på £20M bør være utgangspunktet for forhandlingene. Dermed står klubbene svært langt fra hverandre i verdsettingen av 21-åringen, noe som kan bety at forhandlingene kan dra i langdrag. Echo nevner Ajax-stopper Toby Alderweireld som et alternativ for Liverpool. Den belgiske landslagsspilleren har også uttalt at han gjerne flytter til England. 24-åringen ventes å koste rundt £8M.

Papadopoulos var i utgangspunktet Liverpools hovedmål når de skulle ut på markedet og sikre seg en ny midtstopper, men Echo mener at det ser mer lovende ut med tanke på en overgang for Tiago Ilori. Liverpool la inn et bud på litt i overkant av 3 millioner euro (£2.5M) for 20-åringen som ønsker seg til Merseyside. Sporting Lisboa ønsker en mer strukturert avtale, der prisen kan øke til £5M etter visse kriterier. Samtalene mellom klubbene pågikk hele helgen, og Echo tror på en løsning denne uken.