Suarez-agent på Merseyside i dag

Luis Suarez sin agent, Pere Guardiola, holdt samtaler med Ian Ayre og Brendan Rodgers i Liverpool i dag.

Liverpool Echo melder at Pere Guardiola fløy til Merseyside for å møte Liverpool-ledelsen tidligere i dag. Han var først i møte med Liverpools administrerende direktør, Ian Ayre, i Anfield-klubbens kontorer i Liverpool sentrum, før han tok turen ut til Melwood for å møte manager Brendan Rodgers.

Echo beskriver samtalene som konstruktive. Samtalene var positive og tonen var god, skriver lokalavisen. Anfield-ledelsen har alltid hatt et godt forhold til Pere Guardiola, og Echo hevder at dette fortsatt er tilfelle.

Agenten leverte ikke inn noen transfersøknad på vegne av sin klient, noe som tyder på at Suarez ikke akter å tvinge gjennom en overgang til en ny klubb mens han selv ferierer.

Både Ayre og Rodgers skal ha gjentatt at de ønsker at Suarez skal forbli i klubben, og at de ikke er interesserte i å selge 26-åringen. Suarez har kontrakt med Liverpool i tre år til.

Guardiola kom til Merseyside bare timer etter at Liverpool avslo et bud på £30M fra Arsenal for Suarez. Echo forstår det slik at dette var en ren tilfeldighet. Dagens samtaler skal ha vært planlagt lenge før The Gunners kontaktet Liverpool angående Suarez.

Guardiola ga ingen indikasjoner til Liverpool hvorvidt Suarez er interessert i en overgang til Arsenal. Uruguayaneren har hele tiden insistert på at det er behandlingen han får av britiske medier som er grunnen til at han ønsker seg bort fra Liverpool.

Kilder som Echo har i London antyder at det er svært usannsynlig at Arsenal kommer tilbake med et høyere bud. Arsenals bud på Suarez ble avslått umiddelbart, og Liverpool har ingen planer om å la sin stjernespiller gå til en rival på øyriket. De røde verdsetter Suarez til et sted mellom £45M og £50M, ifølge Echo.