Suarez stortrives i par med Sturridge

Luis Suarez sier at han er veldig fornøyd med hvordan hans partnerskap med Daniel Sturridge, i Liverpools angrep, fungerer om dagen.

- Når du har en veldig god angriper, og en veldig god partner, da vil det alltid være vanskelig for motstanderens forsvarere siden de må passe på to spillere og ikke en, forteller Luis til Liverpoolfc.com.

- Hvis kanskje to forsvarere kommer mot meg, vil det skape rom for Danny. Det er ikke bare viktig for meg, men også for laget.

- Han er en veldig god spiller. Han hadde det vanskelig hos Chelsea og City, men dette er en god tid for ham og jeg er glad på hans vegne.

- Vi prøver hele tiden å bli bedre. Han er 24 år og jeg er 26, slik at vi utvikler oss stadig.

- Vi er klar over at Liverpool ikke har vært i Champions League på en stund og vi vet at vi kan hjelpe laget til å være en utfordrer til å komme blant topp fire.

- Da jeg var suspendert spilte Iago, Philippe har spilt og selv om han nå er skadet vil han komme tilbake å hjelpe laget. Vi har også andre spillere på vei tilbake, som Johnson, og det er viktig for oss.

- Det er hans ansvar nå, fortsetter Luis Suarez spøkefullt når det igjen blir snakk om rekkekamerat Daniel Sturridge og det faktum at han nå er toppscorer i Premier League.  – Hvorvidt Danny scorer, jeg scorer, eller Stevie eller noen andre scorer, jeg er uansett fornøyd.

- Jeg er ingen virkelig nr.9 inne i feltet, men Daniel er mer det og det er viktig for meg og laget. Enten det er han eller jeg som avslutter, vi er begge angripere og forstår det, forklarer Suarez om det at spisser gjerne kan bli egoistiske innenfor 16-meteren.

- Vi arbeider virkelig bra sammen og jeg stortrives med å spille sammen med Daniel.

- For tre eller fire år siden spilte jeg sammen med Klaas-Jan Hungtelaar i Ajax, som jeg hadde et veldig godt partnerskap med. Nå prøver Daniel og jeg å gjøre vårt beste. Kanskje vil jeg om noen år kunne si at vårt samarbeid var det beste.