Suarez vurderer sin fremtid

Ifølge lokale journalister på Merseyside skal Luis Suarez være svært skuffet og opprørt over suspensjonen på ti kamper og skal være inne på tanken om å forlate engelsk fotball.

De journalistene som følger Liverpool FC nærmest, inkludert Tony Barrett hos The Times, hevder at Luis Suarez i likhet med klubben er «sjokkert og skuffet» over å ha fått en karantene på ti kamper etter bittet mot Branislav Ivanovic.

I dag, torsdag, må det uavhengige panelet som besluttet suspensjonen til Suarez legge fram en skriftlig begrunnelse innen kl 19.00. Luis Suarez og LFC har så frist innen kl 13.00 på fredag til å velge å appellere straffeutmålingen eller ikke.

En skal nå frykte i Liverpool at Luis føler seg som en syndebukk og at han mener den siste forseelsen ikke står i stil med straffen han har fått.

Ifølge avisene har Bayern München og Juventus lenge vært interessert i Liverpools toppscorer, og Atletico Madrid ventes også å søke etter et stort navn etter et ventelig salg av deres stjerne Radamel Falcao.

Hvis Luis Suarez skulle søke seg til en klubb på kontinentet vil suspensjonen til FA også gjelde i andre land.