Uke 21

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 26.mai

Liverpool er det laget som ligger best an i kampen om å sikre seg signaturen til Porto-vingen Christian Atsu. Samtaler pågår mellom Liverpool og Porto, og Brendan Rodgers ser ut til å vinne kampen om den ghanesiske landslagsspilleren. Anfield-klubben kan dog få konkurranse fra Everton og Arsenal om spillerens gunst. 21-åringens kontrakt med Porto løper ut neste sommer, og han har nektet å skrive under en ny avtale.
Sky Sports

Både Liverpool og AC Milan skal vurdere å kjøpe den slovakiske midtbanespilleren Juraj Kucka, og den 26 år gamle Genoa-spilleren sier han har hørt om interessen fra Liverpool.
InsideFutbol

Rafael Benitez vil forsøke å hente Daniel Agger til Serie A så snart han har blitt utnevnt som den nye Napoli-manageren.
Sportmediaset

Den innkommende Manchester City-manageren Manuel Pellegrini ønsker at hans nye klubb kjøper Luis Suarez fra Liverpool.
Sunday People

Lørdag 25.mai

Liverpool byr £3M for Portos Christian Atsu. Den 21-årige kantspilleren har en utkjøpsklausul på £10M i kontrakten, men med kun ett år igjen av sin avtale vet Porto at de kommer til å miste ham neste sesong dersom de ikke aksepterer en lav overgangssum til sommeren. Spilleren sies å foretrekke en overgang til Tottenham for å jobbe med sin tidligere sjef Andre Villas Boas. Det har imidlertid ikke kommet noen henvendelse fra nordlondonklubben, og det åpner opp muligheten for Liverpool. Porto har de seneste fire månedene forsøkt å overtale Atsu til å skrive under på en ny avtale. Spilleren ser imidlertid en fremtid et annet sted.
- Det kommer en tid når vi må tenke på å følge drømmene våre. Og dette er tiden for å følge min drøm. Siden jeg begynte å spille fotball, har jeg drømt om å spille i Premier League. Det vil bli trist å forlate Porto, men dersom jeg skal dra, vil jeg ønske at fremtiden ligger i England.
Daily Mirror

Real Madrid har ført opp Luis Suarez på listen over mulige spillerforsterkninger. En rekke klubber, inkludert Reals erkerival Atletico, har blitt linket til 26-åringen. Bayern München står også klare til å komme med et bud.
Daily Mail

Liverpool er villige til å lytte til bud på Stewart Downing, mens Oussama Assaidi kommer til å forlate Anfield-klubben til sommeren.
Daily Mirror

Fredag 24.mai

Lucas Leiva vil bli den første signeringen Rafael Benitez gjør dersom han blir ansatt som ny manager i Napoli.
Gazzetta dello Sport

Liverpool kan komme til å hente hente flere spillere fra Manchester City i sommer. I tillegg til Kolo Toure skal Joleon Lescott og Alexander Kolarov være høyaktuelle.
Cheshire Today

Stoke-keeper Asmir Begovic nærmer seg en overgang til Liverpool. Samtalene mellom klubbene skal være kommet langt, og 25-åringen vil skrive under en fireårskontrakt med Anfield-klubben og ta opp konkurransen med Pepe Reina om posisjonen som klubbens førstekeeper. Stoke vil trolig akseptere en overgangssum i størrelsesorden £6M.
Metro

West Ham ønsker å kjøpe Jonjo Shelvey fra Liverpool.
Talksport

Liverpool er en av flere klubber som kjemper om underskriften til Twente-midtstopperen Douglas. Newcastle, Fulham og Lazio ønsker seg også brasilianerens tjenester. 25-åringens kontrakt med Twente løper ut denne sommeren.
The Journal

Chelseas unge brasilianer Lucas Piazon kan komme til å spille for Liverpool neste sesong. Han er for tiden utlånt til Malaga, men den spanske La Liga-klubben kommer sannsynligvis ikke til å beholde ham nå som trener Manuel Pellegrini har gitt seg. Fremtiden i Chelsea er også usikker etter at Rafael Benítez' tid på Stamford Bridge er over. Liverpool er en mulig ny destinasjon. Merseysiderne er imponert over Coutinhos prestasjoner, og ville like å hente ytterligere en brasilianer.
Lancenet 

Torsdag 23.mai

Liverpool er nær ved å komme til enighet om en overgang for den spanske spissen Iago Aspas. Celta Vigo virker å gå mot nedrykk fra La Liga, og da vil 25-åringens utkjøpsklausul falle fra €10M til €7M. Dette er noe de røde ønsker å utnytte.
Daily Mirror

Kommende Bayern München-trener Pep Guardiaola ønsker å hente Luis Suarez, men et klubbskifte virker lite trolig såfremt spissen ikke leverer inn en offisiell transfersøknad.
Daily Mirror

Liverpool leder jakten på Barcelonas Sergi Canos. Den 16-årige kantspilleren er også ønsket av Arsenal og Manchester City.
The Guardian

Fulham ønsker å låne Stewart Downing. Liverpool skal imidlertid kun være interessert i en permanent overgang. Fremtiden til Jonjo Shelvey og Sebastian Coates er også usikker.
Daily Mirror

Onsdag 22.mai

Liverpool vurderer Hannover-keeper Ron-Robert Zieler som en mulig erstatter for Pepe Reina. 24-åringen har to landskamper for Tyskland.
Daily Mail

Brendan Rodgers ønsker å signere Sam Byram fra Leeds. Høyrebacken er verdsatt til £7M. Leeds har innsett at de kommer til å miste den talentfulle 19-åringen som også er et transfermål for Everton.
Daily Mirror

Brendan Rodgers er en beundrer av Swanseas Michel Vorm, men har til stadighet også fulgt Ajaccios mexicanske landslagskeeper Guillermo Ochoa. Stokes Asmir Begovic er også i kikkerten, og er aktuell dersom pottemakerne vil la ham gå for £10M.
Daily Mirror

Tirsdag 21.mai

Liverpool skal være enige om en overgang for Stoke-keeperen Asmir Begovic. Eneste som mangler er sisteskansens signatur og et salg av Pepe Reina. Liverpools nåværende keeper er dyr i drift med lønn på 120000 pund i uken. Arsenal håper fortsatt å velte Anfield-klubbens avtale for den bosniske 25-åringen.
- Jeg ønsker å begynne sesongforberedelsene 10. juli med alle spillerne i Liverpool, uttaler Begovic.
Dnevni Avaz

Aurelien Chedjou er ute etter å forlate Lille i sommer. Den 27-årige forsvarsspilleren har blitt linket til Galatasaray, Newcastle og Liverpool.
- Liverpool ville vært stort. Det er en meget stor klubb med fantastiske fans og The Kop i tillegg, uttaler Chedjou.
Sky Sports

Anderlechts kongolesiske spiss Dieumerci Mbokani (27) linkes til Liverpool.
- Jeg har hørt om Liverpools interesse, men det er ingenting konkret foreløpig. Det er avisskriverier, sier Mbokani.
Sky Sports

Det er ikke bare Barcelona som er interessert i Pepe Reinas tjenester denne sommeren. Nå viser også Atletico Madrid interesse for Liverpool-keeperen.
Daily Express

Både Borussia Dortmund og Liverpool viser interesse for Twente-vingen Nacer Chadli. Juventus snuser også på den 23 år gamle belgiske landslagsspilleren.
Voetbal International

Mandag 20.mai

Liverpool øyner en overgang for Kolo Toure. 32-åringens kontrakt med Manchester City utløper i sommer, og forsvarsspilleren vil sannsynligvis ikke bli tilbudt en ny avtale på Etihad Stadium. Han kan dermed gå vederlagsfritt til ny klubb.
Sky Sports

Brendan Rodgers ønsker å kjøpe venstreback Danny Rose fra Tottenham, men må selge spillere før han kan kjøpe. Rose var utlånt til Sunderland i 2012/13, og imponerte på Stadium of Light. Sunderland ønsker derfor også å kjøpe 22-åringen.
Daily Mail