Uke 40

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Fredag 4. oktober

Jeremy Menez ser ut til å forlate Paris St. Germain i januar, og Liverpool kan bli neste destinasjon. Brendan Rodgers forbereder et bud på £5M for 26-åringen. Spilleren er for tiden utestengt fra førstelagets treninger med den franske hovedstadsklubben etter en krangel med manager Laurent Blanc. Menez forlot benken og reiste hjem mot slutten av Champions League-seieren mot Benfica etter at Blanc ikke satte ham innpå.
Metro.co.uk

Lacina Traore ser ut til å være på vei bort fra Anzhi Makhachkala i januar. Liverpool skal være interessert i den høyreiste ivorianske spissen.
TalkSport

Glen Johnson kommer til å avslå tilbud om ny kontrakt med Liverpool og forlate klubben gratis når hans avtale utløper i 2015. 29-åringen er blant de best lønnede i Liverpool med  £139000 i uken. Liverpools eiere ønsker å beholde backen, men kommer ikke til å legge så mye i lønnspotten i en ny avtale. Johnson vil imidlertid ikke akseptere lavere lønn enn det han har i dag.
SportsDirectNews

Napoli vil forsøke å signere Lucas Leiva og Martin Skrtel i januar.
Tutto Sport

Tirsdag 1. oktober

En spansk TV-stasjon hevder at representanter for Luis Suarez er i samtaler med Real Madrid. De legger til at Real skal være klare til å legge et bud på £42M på bordet for Liverpools stjernespiller.
Punto Pelota

Liverpool, Manchester City, Real Madrid og Juventus er blant klubbene som har vist interesser for den 19-årige argentinske angriperen Luciano Vietto fra Racing Club.
- Vietto er den beste unge spilleren i Argentina. Jeg har mottatt mange tilbud fra atskillige europeiske klubber, sier Luiciano Viettos agent Jorge Cyterszpiler.
Daily Mail