- Andre fortjente spilletid

Jordan Henderson ønsket å spille, men mener at andre spillere fortjente spilletid mot Real Madrid. Nå ser visekapteinen frem til en tøff kamp mot ligalederen.

Jordan Henderson var en av spillerne som ble plassert på benken på Santiago Bernabeu på tirsdag. Det tar visekapteinen med fatning.

 

- Vi har en stor stall, og andre fortjente å spille. Capital One Cup-kampen var kanskje en av de beste kampene denne sesongen, spesielt iørsteomgang, når det kom til å holde på ballen, dominere ballinnehavet og kontrollere kampen. Mange av spillerne som spilte i den kampen fortjente å spille mot Madrid, sier midtbanespilleren til Liverpoolfc.com.

 

- Jeg var skuffet over at jeg ikke var involvert, men forhåpentligvis kan jeg ha en god treningsuke, og vise at jeg ønsker å være tilbake på laget mot Chelsea.

 

Han tror kampen mot ligalederen blir tøff.

 

- Jeg har blitt imponert over Chelsea denne sesongen. De har noen enestående spillere, men jobber godt sammen som lag, forsvarer seg veldig bra, og har scoret noen bra mål. Vi vet om kvaliteten deres, og det vil bli vanskelig.

 

- Men vi har også mye kvalitet i laget, så vi vil sørge for at vi jobber så hardt som mulig. Vi vet at kvaliteten vil skinne gjennom til slutt. Vi må bare fortsette å jobbe hardt på trening, se fremover og ha tro på spillet vårt.

 

- Vi vet at det blir tøft, for Chelsea er et topplag, men jeg tror vi kan gå inn mot kampen med masse selvtillit. Det vil være en stor kamp for begge lag, og en vi virkelig ser frem til. Det er en stor mulighet for oss til å gå ut og vise hvor gode vi kan være, spesielt mot topp motstand, avslutter 24-åringen.