- Dette laget får ikke panikk

Glen Johnson mener at årets Liverpool-utgave er et lag som ikke får panikk selv om motstanderen tar ledelsen.

Johnson trekker frem helgens kamp i Cardiff som et godt eksempel på akkurat dette. Liverpool lå under både 1-0 og 2-1, men kom tilbake og vant kampen komfortabelt 6-3.

- En av våre sterke sider er at vi ikke får panikk, selv om ting ikke går så bra. Vi vet at vi kan score mål, og det hjelper ingen om vi får panikk, uttaler sidebacken til Liverpoolfc.com.

- Ting gikk ikke så bra de første 20 minuttene mot Cardiff, men vi sto på videre. Vi kunne gå til pause med uavgjort, og vi visste at vi kan slå hvem det skal være i løpet av 45 minutter.

- Det fine med de to spissene vi har er at du kan bli satt under all slags press, men en langpasning er nok til at de enten kommer en mot en eller to mot to. De skaper kaos for alle våre motstandere.

- Vi var selvsagt ikke fornøyd med å slippe inn tre mål, men vi er henrykt over å ha scoret seks. Vi vet vi ikke kommer til å score seks mål hver uke. Men vi er i stand til å holde nullen også, så dette er ikke noe tema.

- Kamper blir av og til slik som denne. Dette er kamper der du må gå i kjelleren og bare score flere mål enn motstanderen. Vi kan forsvare oss som et lag, og vi har holdt nullen i mange kamper denne sesongen.

- For øyeblikket spiller vi bra og scorer mål. Så lenge vi fortsetter å vinne kampene våre, vet vi at vi vil henge med i teten. Akkurat nå handler det om å beholde roen. Vi lar oss ikke rive med. Selv tenker jeg bare på ligatittelen når dere i media nevner det. Ellers tar jeg alt fra uke til uke, og gjør jobben min.

- Du legger bare mer press på deg selv enn nødvendig dersom du til stadighet studerer tabellen og andre lags resultater. Vi er en gruppe som har tro på oss selv. Vi kan slå hvem det skal være når vi har dagen. Vi satser på å holde beina godt plantet på jorda, og så kan alle andre ta av. Så får vi heller feire sammen.

- Det er alltid press på deg når du spiller for en av de største klubbene i verden, men vi må bare fortsette med det vi gjør. Det skal spilles om tre nye poeng mot Sunderland, og vi har ikke så lang tid til å forberede oss til kampen.

- Vi må få nok hvile, komme til hektene igjen og gjøre jobben vår på onsdag. Vi behøver hele troppen vår fra nå og frem til sesongslutt.

Selv spilte Johnson sin fjerde strake kamp etter skadeavbrekket.

- Jeg har ikke følt meg i bedre forfatning siden jeg skadet ankelen min mot Manchester United. Når du har leie skader er det vanskelig å komme i form igjen. Jeg har slitt med andre småskader også, men nå føler jeg meg i fin form. Skadene er et tilbakelagt stadium nå.