- En ekstremt begavet spiller

Roy Hodgson tror Daniel Sturridge kan få et meget godt VM. Landslagssjefen trekker paralleller til Pele i 1958.

England har ikke hatt en spiss som har scoret mer enn to mål i et VM-sluttspill siden Gary Lineker i 1990, men landslagssjef Roy Hodgson tror at Sturridge kan være den som gjør slutt på måltørken. 24-åringen er Englands førstevalg på spissplass.

- Daniel er et naturlig talent, egentlig er han en ekstremt begavet spiller, og jeg tror folk har visst det i mange år, uttaler Roy Hodsgon ifølge Daily Miror.

- Når du er ung, har du behov for å ha folk som forteller deg at du er god. Hvis du er så god at du gjør det for Liverpool i Premier League, er det ingenting som kan stoppe deg fra å gjøre det på verdensscenen. Hvis du er i stand til å gjøre det, da kommer du til å få flere hyllester.

- Tenk tilbake til 1958. Da gjorde Pele sitt inntok som 17-åring. Han gikk hen og dominerte fotballen og ble en av de mest berømte, om ikke den mest berømte, fotballspilleren gjennom alle tider. Da han kom til Sverige i 1958, var han ikke engang kjent i Brasil. En måned senere var han superstjerne, og han ble en enda større superstjerne i årene etterpå.

- Dere har sett mange eksempler i VM. Maradona var svært ung da han begynte på spille for Argentina, Johan Cruyff var en annen da han dominerte europeisk fotball for Nederland. Beckenbauer var en ung mann da England tapte i 1970.

- Jeg er ikke redd for å gi unge spillere en mulighet, men de unge må bevise overfor meg at de er bedre enn de erfarne. Hvis noen ønsker å ta Gerrards posisjon på banen, så er det greit for meg så lenge noen beviser for meg at de er bedre enn Steven Gerrard.