- En god start på Liverpool-karrieren

I et intervju med Robbie Fowler, gjort for Liverpoolfc.com, sier Daniel Sturridge at han synes han har fått en god start på sin Liverpool-karriere.

- Jeg har virkelig fått en god start på min karriere her i Liverpool. Ting har gått bra, og jeg håper det fortsetter slik lenge, uttaler Sturridge.

- Det er en vidunderlig følelse å score foran The Kop. Du vokste jo opp i Liverpool, og det å score foran The Kop må ha vært noe du drømte om. Det var ikke noe jeg forestilte meg, ettersom jeg ikke er fra Liverpool. Men klubben har smittet over på meg, og det har følelsen av å score foran The Kop også. Men det handler ikke bare om The Kop, men hele stadion.

Sturridge benytter også sjansen til å rose angrepspartner Luis Suarez.

- Han er eksepsjonell. Spillemessig utfyller vi hverandre veldig bra. Han er annerledes enn meg, for jeg liker å gå på løp bak backrekka, mens han liker å drible med ballen.

- Vi har det til felles at vi begge elsker å vinne, og vi elsker å score mål og slå målgivende pasninger.

Sturridge sier også at Brendan Rodgers er den beste manageren han har jobbet under.

- Taktisk er han den beste jeg har jobbet med, i måten han setter opp laget på. Han får hele tiden det beste ut av meg, og presser meg til å yte maksimalt.

- Han har gjort mye for meg. Det var han som brakte meg hit, og jeg synes jeg må betale ham tilbake så mye som jeg kan i form av godt spill og å hjelpe laget til suksess.

Sturridge blir til stadighet beskyldt for å være en arrogant spiller av utenforstående.

- Jeg ler av de som sier jeg er arrogant. Du så meg selv i City når jeg var 16 år gammel. Folk har alltid sine meninger om andre folk før de har møtt dem. Det ligger i menneskets natur. Jeg vet jeg ikke er arrogant, og alle som møter meg vet jeg ikke er det, så jeg kan ikke bry meg om hva andre synes.

Fowler ville vite hvor Sturridge så seg selv om ett års tid.

- Jeg ville likt å si at Liverpool da er med i Champions League, men jeg ønsker ikke å utfordre skjebnen ved å si at Liverpool har vunnet Premier League. Men jeg ville ha elsket om det skjedde, det må jeg innrømme.

- Personlig ønsker jeg bare å jobbe hardt, og presse meg selv maksimalt for å forsøke å hjelpe laget til suksess.