- En strålende kamp

Brendan Rodgers var i skyene da han møtte pressen etter 5-1 seieren over Arsenal i ettermiddag. Kollega Arsene Wenger var ikke like munter.

- Det var en utrolig prestasjon. Det er ikke første gang vi har vært strålende på hjemmebane, men alt vi gjorde i dag var helt utrolig. Alt var enestående, uttaler Rodgers til Mirror.

- Vi blir bedre og bedre. Vi har en rekke unge spillere, som utvikler seg bra. For oss handler det bare om å forbedre oss.

Kollega Arsene Wenger var ikke like munter som Rodgers etter kampslutt.

- Dette var en veldig dårlig dag. Vi var svake både defensivt og offensivt, sa Wenger til BT Sport.

- Liverpool spilte veldig bra, så gratulerer til dem. Men dette var en dårlig prestasjon på en dag da vi ikke hadde råd til det. Dette reiser selvsagt noen spørsmål, da vi var naive og ble tatt på senga flere ganger.

Daniel Sturridge, som gjorde Liverpools fjerde mål etter 20 minutters spill, hadde følgende kommentar etter kampen:

- Vi gikk ut på banen og gjorde det manageren fortalte at vi skulle gjøre. De første 20 minuttene var utrolige. Guttene løp over hele banen. Hver eneste spiller. Vi har gjort det fantastisk de par siste hjemmekampene, men vi skal ikke ta av.

- Vi jobber som et lag, og vi får resultater. Det begynner bakfra. Guttene var strålende. Martin Skrtel gjorde to mål, og Raheem Sterling gjorde to og fikk en velfortjent bestemannspris for all innsatsen han la ned.