- Fin gjennomkjøring

Brendan Rodgers synes kampen mot Brøndby var en fin gjennomkjøring for hans mannskap. De røde benyttet 23 spillere i kampen.

Liverpool-spillerne som var med mot Brøndby startet sesongforberedelse mandag 7. juli. Kampen på Brøndby stadion endte med 1-2-tap. Brendan Rodgers byttet ut samtlige utespillere i pausen. Kun keeper Brad Jones spilte mer enn 45 minutter.

- Uansett hvor Liverpool reiser i verden, vil vi alltid tiltrekke oss maksimalt med supportere, uttalte Brendan Rodgers etter 1-2 mot Brøndby.

- Jeg må gratulere Brøndby - vi har blitt meget godt mottatt her, folk har vært storartede, flott støtte og flott stemning. Jeg ønsker dem lykke til med sesongen.

- Det var en flott kamp for oss. Brøndby er inne i slutten av sesongforberedelsene. De spilte meget bra og var veldig skarpe. Det var en fin gjennomkjøring for oss, ni dager inn i pre-season.

- Seniorspillerne kom bra igjennom. Det var en god anledning for meg å se på de unge spillerne på så tidlig tidspunkt. Det var en flott arbeidsøkt for oss. Jeg synes keeperen deres var meget god. Han foretok nok glimrende redninger.

- Laget dere ble meget bra ledet. De var godt organisert og spilte ballen bra med gode bevegelser og bytte av posisjoner. De er et meget godt lag. Det ser ut som de har hatt en god pre-season.