- Håper på slitne ben

West Ham-manager Sam Allardyce håper å dra nytte av at Liverpool spilte Champions League-kamp i midtuken når de røde gjester Upton Park på lørdag.

- Aston Villa tok Liverpool på en dårlig dag. Det er ikke å ta vekk noe fra Villas kjempegode prestasjon, de var fremragende. Men jeg tror Liverpool hadde Champions League i tankene etter flere år borte fra turneringen, uttalte Sam Allardyce på sin pressekonferanse i dag.

- Det avhenger av troppen Brendan har til disposisjon. Fra tidligere å ha møtt lag etter at de har spilt i Europa og etter å ha tatt Bolton ut i Europa vet jeg hvor vanskelig det kan være. Han har satt sammen en stor tropp. Om han bruker samme lag på lørdag som spilte på tirsdag, er noe vi må forsøke å forutsi.

- Hvis vi kan dra nytte av det, så skal vi gjøre det. For vår del må vi konsentrere oss om det som vi kan gjøre noe med, og det er å sørge for å spille så bra som vi kan. Vi har selvsagt fokus på motstanderens taktikk, men først og fremst på våre styrker.

Liverpool hentet inn mange spillere i sommer, men lot Luis Suarez gå til Barcelona.
- Jeg er glad for at vi slipper å møte ham. Men for Premier League er det synd. Han er en fantastisk spiller. Mye kvalitet ble hentet til ligaen i sommer.

- Liverpool har investert bra de pengene de fikk for Suarez. Hans talent kommer til å bli savnet, men vi er glade for at han ikke skal møte oss i helgen.

Saam Allardyce opplyser at han har samme tropp til disposisjon som i 2-2-møtet med Hull på mandag.
- Det er samme troppen som vi hadde mandag kveld. Vi er fornøyd med prestasjonen, men ikke resultatet. Det er synd at Enners (Valencia) sjanse i siste minutt ikke gikk inn. Det er synd med tanke på de øvrige resultatene vi har hatt nylig.

- Tre poeng ville ha vært meget velkommen, spesielt ettersom vi har noen store kamper fremover. Det ville ha gitt mer selvtillit. Men vi har bare hatt en dårlig opptreden på fire kamper. Liverpool kommer til å bli en vanskelig kamp, men alle kamper er vanskelige på dette nivået.

- Vi spiller på hjemmebane, og det gjør det litt annerledes. Vi kommer ikke til å gå rett i angrep. De spiller litt annerledes på bortebane. Vi må ta i betraktning talentet som Liverpool har som lag og enkeltspillere.

- Noe av det viktigste er hvordan vi bruker ballen. De etterlater seg noe rom slik de spiller angrepsfotball, så vi må utnytte det når vi kan. Vi får kanskje ikke så mye ballinnehav som vi vanligvis pleier, så vi må gjøre det meste ut av det og ta vare på sjansene vi skaper.

- Jeg tror ikke vi kommer til å presse Liverpool tilbake på banen, men vi skal forsøke når vi kan, men vi skal samtidig være motstandsdyktige bakover. Hvis vi er på spiller opp mot vårt beste, kommer vi til å gi dem en meget god kamp.