- Jeg har blitt en bedre spiller i Derby

Andre Wisdom sier at han har lært et mye etter å ha spilt fast som høyreback en hel sesong for et Derby som kjempet om opprykk fra Championship.

- Jeg hadde en flott tid i Derby County og hvert minutt har vært en fornøyelse, sier 21-årige Andre. – Mitt mål var å komme meg ut for å få spilletid og jeg har fått det de siste sju månedene.

- Under Steve McClaren mener jeg at jeg har vokst både som spiller og person, og når jeg kommer tilbake til Liverpool for pre-season vil jeg være en bedre spiller etter den glimrende erfaringen jeg kan ta med meg.

- Jeg mener at jeg har blitt en bedre spiller under mitt opphold i Derby og det var bare synd at vi ikke fikk det opprykket som vi fortjente.

- De andre spillerne var glimrende helt fra første minutt. Det var ikke bare dem, staben og fansen har vist meg så mye støtte.

- Jeg har fått mange nye venner etter å ha vært i Derby og jeg kan ikke rose klubben høyt nok. Jeg er bare skuffet over at jeg ikke greide å score et mål mens jeg var der, Jeg hadde mange sjanser men ballen ville bare ikke gå inn.