- Jeg har sett Palace-kampen tre ganger

Brendan Rodgers forteller at han har sett 3-3 kampen mot Crystal Palace om igjen tre ganger, i et forsøk på å analysere det som skjedde.

- Jeg har sett kampen om igjen tre ganger nå, og når du analyserer den kan du ikke forstå at resultatet blir som det blir. Det er utrolig. Crystal Palace skal ha honnør. De kom tilbake, men vi lot dem komme inn i kampen igjen, sier Rodgers til Talksport.

- 3-1 målet er et mål du aldri vil slippe inn på stillingen 0-0. Muligens var det en konsentrasjonssvikt fordi vi trodde kampen var vunnet. Beskjeden jeg ga i pausen var at vi bare måtte vinne kampen. Folk som så kampen trodde vi kastet alle mann i angrep for å score mange mål – men det ville uansett ha vært nesten umulig å ta igjen så mange mål. Men på grunn av de to tidlige scoringene i annen omgang fikk spillerne flyt og selvtillit til presse på videre. Vi må lære av dette. På bortebane har vi sluppet inn alt for mange mål. På hjemmebane tåler statistikken vår når det gjelder antall seire og antall mål vi har sluppet inn sammenligning med de beste. Så vi vet hvilke områder vi må forbedre, og vi skal helt klart forbedre dette neste sesong.

- Jeg er henrykt over den fremgangen vi har hatt. Spillerne har vært enestående. Vi kan bare se tilbake på forrige sesong. Vi har forbedret oss helt siden januar i fjor, og prestert på et stabilt høyt nivå. Nå må vi fortsette med dette ut denne sesongen, vel vitende om at vi har blitt mye bedre, og så må vi fortsette fremgangen inn i neste sesong.

- Når det gjelder søndagen, så er det eneste vi kan gjøre å vinne vår egen kamp, og sende supporterne hjem lykkelige. De har vært strålende denne sesongen. Jeg mener vi har sett den virkelige kraften til Liverpool-supporterne denne sesongen. Laget har vært fantastisk, og supporterne har en del av æren for det. Det eneste vi kan gjøre er å vinne kampen. Vinner vi vår egen kamp, og resultatet i City-kampen går mot oss, blir vi nummer to. Det viser hvor mye fremgang vi har hatt, og vi har faktisk lagt press på City helt frem til siste slutt. Det er noe som vil gi oss styrke med tanke på fremtiden.

- Vi vil styrke stallen foran neste sesong. Vi vil hente inn noen nye spillere, og våre unge spillere vil ha et ekstra år med erfaring. Steven Gerrard har vunnet det meste, men dette er trolig hans første reelle tittelkamp, i en alder av 33 år, noe som er helt utrolig. Nivået han har spilt på denne sesongen har vært utrolig. Vi skal avslutte sesongen sterkt både for ham, meg og resten av laget. De unge spillerne har vært strålende, og de vil ha fått mer erfaring. Du trenger karer som Steven Gerrard, Luis Suarez og Daniel Agger, typer som unge spillere kan lære av. Det er viktig for utviklingen deres.

- Jeg mener det er bra for fotballsporten at vi er tilbake i tittelkampen, for du ser supporternes lidenskap. Den har vært utrolig. De siste hjemmekampene har de heiet oss frem, og gatene har vært fulle av supportere. Det minnet meg om da jeg så Liverpool spille for mange år siden, med alle flaggene og all lidenskapen til supporterne. Det har vært et varemerke for denne sesongen, det at Liverpool-supporterne har vist sin styrke. Vi har fått enorm støtte fra våre supportere rundt om i hele verden, og det driver oss virkelig videre.