- Lærer mye av Suarez

Jordan Henderson forteller at han lærer mye av Luis Suarez, men skulle gjerne sett at England hadde sluppet å møte Uruguay i gruppespillet i VM.

- Du lærer mye av Suarez, ikke minst når han trener, forteller Henderson til Mirror.

- Vi skulle gjerne ha sluppet å spille mot ham i VM. Når du spiller sammen med ham, får han oss til å se gode ut. Det er bare å gi ham ballen, så gjør han resten.

- Men vi lærer også av karer som Steven Gerrard og Glen Johnson. Det var fint å se fem Liverpool-spillere spille for England mot Danmark denne uken. Det viser bare hvor bra vi gjør det.

- Da sesongen startet tror jeg ikke folk hadde forventet at vi skulle ligge på andreplass, men vi har vist hvor gode vi er gjennom hele sesongen. Folk har virkelig lagt merke til oss den siste tiden, og forhåpentligvis kan vi avslutte sesongen sterkt.

- Personlig synes jeg at jeg har gjort det bra. Jeg føler jeg har gjort de samme tingene som tidligere, men Liverpool har hjulpet meg med å utvikle spillet mitt. Jeg spiller med stor selvtillit, og trives med fotballen. Klarer jeg å fortsette slik har jeg forhåpentligvis en god mulighet til å bli tatt ut til VM i Brasil.