- Målsetningen er den samme

Førstelagstrener Mike Marsh sier at å komme seg til Champions League er fortsatt målet for Liverpool, alt utover det vil være en bonus.

- Vi har ikke oppnådd noe ennå, understreker Marsh til Liverpool Echo, etter at helrøde fans verden rundt er høyt oppe etter 3-0 på Old Trafford og 2.plass på tabellen pr. i dag.

- Det er ingen hemmelighet at målet foran sesongen var å komme inn blant topp fire og det har vi mulighet til nå. Alt utover det vil være en bonus.

- Vi tar en kamp av gangen og prøver bare å vinne hver gang vi er ute på gressteppet. Våre målsetninger har ikke forandret seg siden sesongen startet.

- Vi er nå på 2.plass med ni kamper igjen og har kurs for Champions League. Alt som er bedre enn det vil være fantastisk.

- Sist gang Liverpool ble ligamester ble vi forventet å vinne titler, fortsetter scouseren som var i spillertroppen til de røde i 1989-90.

- Jeg tror ikke særlig mye har forandret seg i forhold til hva som nå skjer fra dag til dag og måten laget da metodisk prøvde å vinne kamper på. Vi prøver å gjenta det og spille på vår måte.

- Liverpool var et glimrende lag, med glimrende spillere som en forventet ville vinne. De holdt på med sitt og skaffet seg resultater slik Manchester United gjorde i mange år.

- Det var et stort resultat, kommenterer Mike Marsh om seieren mot Manchester United på søndag. – Jeg greide imidlertid ikke å slappe av før de ble redusert til ti mann.

- Nøkkelen til seieren var at alle spillerne arbeidet utrettelig, men vi har spilt bra over lang tid og all det harde arbeidet på trening har betalt seg.

- Vi er et spennende lag å se på, men basisen ligger i hardt arbeid. Noen av spillerne tok måten manageren ønsket å spille på raskere enn andre, men det var uansett ikke noen enorm forandring fra tidligere. Vi arbeider hardt med og uten ball og det er noe de har tatt til seg.

- Vi har en virkelig god sesong og jeg elsker hvert minutt av det, sier Marsh om sin rolle i trenerstaben. – Når en ser reaksjonene til fansen etter en kamp som den på søndag, da blir du stolt over å være en del av det.

- Jeg er uten tvil en bedre trener nå enn for 18 måneder siden. Mye av det kommer fra å arbeide ved siden av manageren og plukke opp ting fra ham. Du kan ikke stå stille i fotball og du må være forberedt på å arbeide hardt.