- Selvtilliten er tilbake

Brendan Rodgers gledet seg over viljestyrken til hans lag mot Arsenal, og gremmet seg over personlige feil som ga baklengsmål, men først og fremst registrerte manageren at form og selvtillit er på full fart tilbake.

- Jeg tror det sa alt om vår viljestyrke, oppsummerte Rodgers etter at spillemessig overtak ikke hadde hindret effektive Arsenal å snu kampen, før Martin Skrtel headet inn 2-2 da det var gått mer enn seks minutter av overtiden og Liverpool spilte med ti mann.

- Jeg synes vi var fremragende i dag. Vi begynner nå å se det pasningsspillet, den intensiteten og noe som er veldig viktig for oss, det presset som vi ønsker i vårt spill.

- Vi er skuffet over de målene vi slapp inn, spesielt det helt mot slutten av 1.omgang, men innstillingen og kvaliteten i dag var veldig god. Vi spilte bedre og dominerte mer enn vi gjorde i tilsvarende kamp i fjor, da vi vant 5-1.

- Du kunne se at selvtilliten er tilbake. Dette var ikke et lag med manglende selvtillit, de hadde en herlig arroganse med ballen og arbeidsinnsatsen var utmerket.

- Vi må bare vente og se, svarte Brendan på spørsmålet om kuttet som Martin Skrtel fikk i hodet og som medførte ni minutters tilleggstid. – Heldigvis ble han værende på banen og scoret med en herlig heading. Han er en virkelig kriger. Slike mål er viktige for oss. Han var toppscorer blant forsvarerne forrige sesong og det var en god heading på en god corner.

- Ved det første baklengsmålet må du være bedre i duellene. Vi tapte tre headinger inne i straffefeltet, noe som ikke kan skje når du har tre midtstoppere i ditt lag. Nå synes jeg ikke det var et frispark i forkant, men vi må være bedre enn dette.

- Ved den andre scoringen kunne vi ha stoppet det høyere oppe i banen før de fikk en kontring.

- Vi viste imidlertid enorm viljestyrke i 2.omgang. Vi fortsatte med vårt spill. Vi hadde 27 avslutningsforsøk. Farten i laget begynner å komme tilbake. Pasningsspillet var kort og konsist.

- Vi har nå et tap på de åtte siste kampene og vi må fortsette med samme innsats og sørge for at slike uavgjorte kamper blir seire.