- Sunderland er sterke

Simon Mignolet forventer en tøff kamp mot gamle lagkamerater, og peker på Sunderlands uavgjortresultat mot Chelsea forrige helg som en indikasjon på at oppgaven ikke blir lett på Anfield i ettermiddag.

Sunderland gikk ubeseiret gjennom november måned, og selv om Gus Poyets mannskap tapte 4-1 for Manchester City i midtuken, er Mignolet på tå hev foran dagens kamp.

- Jeg vet Sunderland er vanskelige å slå. De fikk et godt resultat mot Chelsea på hjemmebane forrige helg, og vil forsøke å gjøre alt for å få et godt resultat mot oss. Vi må konsentrere oss om oss selv, og sørge for at vi leverer varene, sier Mignolet til Liverpoolfc.com.

- Klarer vi det, ser jeg ingen grunn til at vi ikke skal ta de tre poengene. Det er mye som står på spill, men vi kan ikke se for langt fremover. Alle er fokusert på Sunderland-kampen.

- Vi tar en kamp om gangen, og så får vi se hvor det tar oss i alle turneringene vi er med i. Vi er Liverpool Football Club, og hver gang vi går ut på banen ønsker vi å vinne. Vi ønsker å gjøre det bra for klubben, og det vil vi fortsette med.

Belgieren spilte 101 kamper i løpet av tre år i Sunderland, og innrømmer at det alltid er en spesiell begivenhet når han spiller mot gamleklubben.

- Det er min gamle klubb, og jeg har fortsatt kontakt med masse folk der. Det er en klubb som står mitt hjerte nær, og det er alltid hyggelig å spille mot en av dine tidligere klubber.

- Men når avspark nærmer seg legges alt vennskap tilside. Da er det tre poeng og å vinne kampen som er det eneste jeg tenker på.

- Jeg husker de to kampene mot min gamle arbeidsgiver forrige sesong. Det var spesielle kamper. Annerledes enn andre kamper.

- Nå er situasjonen litt annerledes, i og med at jeg er inne i mitt andre år her i Liverpool, og som jeg sa, så snart avspark er tatt vil alt dette bli glemt, da fokus rettes mot å vinne kampen.