- Vi har langt igjen

Brendan Rodgers nekter å ta av etter at man sendte Arsenal ned fra tabelltoppen med 5-1 på Anfield, selv om manageren var svært fornøyd etter lørdagens prestasjon.

- I mine øyne har vi fortsatt langt igjen, når det er snakk om hvor vi ønsker å ende opp, men dette var veldig tilfredsstillende på alle måter, forklarer Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Vi har så mange unge spillere, vi utvikler oss stadig og vår tropp er liten. Vi føler derfor at vi fortsatt har mye å gjøre. Kan vi imidlertid spille og prestere som dette, da er det klart at folk vil stille spørsmål (om en kan vinne ligaen).

- Vi er fem poeng bak Arsenal, fire bak Manchester City og seks bak Chelsea og har igjen å møte de to sistnevnte på Anfield. Hovedmålet er likevel bare å komme så høyt på tabellen som det er mulig.

- Gjennom denne sesongen og hele tiden som jeg har vært her at vi bare jobbet videre i vårt forsøk på å utvikle oss og å bli bedre.

- Dette var nok et vidunderlig resultat for oss og hva som jeg er spesielt fornøyd med er prestasjonen. Det var en utrolig forestilling fra en gruppe unge menn som vokser og blir bedre hele tiden. Det var veldig tilfredsstillende.

- Vi gjorde et par forandringer ved å ha Daniel sentralt og flytte Raheem ut til venstre. Målet til de tre på midtbanen var å kontrollere kampen og jeg synes måten vi kontrollerte og styrte kampen på var eksepsjonell. Ved 3-0 og 4-0 kunne vi diktere kampen.

- Det var en herlig demonstrasjon på hvordan styre en kamp. Det gjorde en oppstemt og det var litt skuffende å slippe inn et mål, men det er ikke mulig å være skuffet etter en slik forestilling.

- Arsenal har ledet an under mesteparten av sesongen og er et utmerket lag, slik at å kunne vise et slikt nivå mot dem er veldig oppmuntrende. Jeg er bare glad på vegne av spillere, og det var stort for supporterne.

Brendan Rodgers vil for øvrig holde sin pressekonferanse i forkant av kampen mot Fulham fra kl 15.00 i dag.