- Vi har ligaens beste spisser

Jordan Henderson fryder seg over at Daniel Sturridge er tilbake som partner til Luis Suarez i Liverpool-angrepet.

Suarez noterte seg for to nye scoringer i 5-3 seieren over Stoke på Britannia Stadium, og er nå oppe i 22 ligamål, mens Sturridge kom inn fra benken etter et skadeopphold på seks uker og gjorde kampens siste mål.

- For meg fremstår de som den beste spissduoen i ligaen, sier Henderson til Liverpool Echo.

- Daniel har gått glipp av en rekke kamper, og har bare trent noen få ganger foran denne kampen. Men han kom inn og fant tonen med Luis som om han aldri skulle ha vært borte.

- Det faller helt naturlig for de. De er toppspillere som bare vet hvor de har hverandre.

- Daniel var høyt oppe allerede under oppvarmingen, så glad var han for å være involvert igjen. Han vil være frisk og opplagt med tanke på resten av sesongen, noe som er et stort pluss for oss. Han gir oss flere muligheter.

- Han er en fantastisk spiller, med gode bevegelser. Han og Luis kombinerte godt ved et par av scoringene. Det er virkelig fornøyelig å se de to spille sammen igjen. Med slike kvalitetsspillere på topp vet du at du alltid kan score mål.

Henderson mener det sier litt om lagånden i Liverpool-laget at man slo fra seg igjen etter at Stoke hentet opp Liverpools tomålsledelse og utlignet til 2-2.

- Dette var en svært viktig seier for oss. Det var en stor kamp. Vi reiste til Stoke og visste det ville bli tøft. De gjorde livet vanskelig for oss, så det var fantastisk å få med seg alle tre poengene.

- Beskjeden vi fikk i pausen var å glemme de siste fem minuttene av førsteomgangen. Frem til 40 minutter spilt syntes jeg vi dominerte kampen. Vi holdt godt på ballen, skapte sjanser og gjorde to mål. Vi var litt uheldige som måtte gå til pause på stillingen 2-2, men vi håndterte det veldig bra.

- Mange lag ville ha kollapset fullstendig i en slik situasjon, men vi kom utpå i andre omgang og kjempet, og heldigvis fikk vi med oss de tre poengene.

Henderson benytter også anledningen til å skryte av midtbanekollega Raheem Sterling.

- Raheem spilte en strålende kamp. Da han fikk straffesparket jaget han ballen veldig bra. Han vant tilbake ballen og utfordret forsvarsspilleren, og han ble felt. Han jobber veldig bra, og la ned en stor innsats.

- Defensivt må vi bli litt sterkere som lag, og slutte å gjøre feil. Vi vil jobbe med det. Vi må forsvare oss bedre som lag, og håndtere kampene litt bedre til tider.

- Det er fortsatt mye vi må forbedre oss på, men vi er henrykt over seieren. Vi viste karakterstyrke, og så ut som en trussel når vi gikk fremover.

- Ligaen er veldig jevn. Jeg tror det blir slik helt frem til sesongslutt. Vi må bare konsentrere oss om oss selv, og fortsette å jobbe hardt.