- Vi må beholde fokus

Jordan Henderson anser hver eneste kamp som gjenstår som en cupfinale.

- Sunderland vil forsøke å gjøre det veldig vanskelig for oss når de kommer til Anfield. Jeg er klar over at de tapte for Norwich på lørdag, men de kjemper for livet for å unngå nedrykk. Vi må sørge for at vi er klare for kamp, sier Henderson til Liverpool Echo foran kveldens møte med hans gamle klubb.

- Først og fremst må vi konsentrere oss om oss selv. Vi har åtte cupfinaler igjen. Det spiller ingen rolle hvem som er motstander, alle kampene er enormt viktige. Vi må gå til hver enkelt kamp som vi ville ha gått til kamper mot Manchester City eller Arsenal, fortsetter midtbanespilleren.

Liverpool har gjort 82 mål så langt denne sesongen, og angrepsspillet blir nå sammenlignet med angrepsspillet til de suksessrike Liverpool-årgangene på 80-tallet.

- Liverpool hadde et godt lag på den tiden. Dette er en helt annen tidsalder, men klubben hadde fantastiske spillere den gangen, og har fantastiske spillere nå, sier Henderson diplomatisk.

- Vi føler at vi kan score mål i alle kamper. Vi ønsker å holde på ballen og dominere spillet. Jeg tror ikke vi vil forandre oss i så måte.

- Vi gjorde det vanskelig for oss selv i Cardiff. Vi startet ikke like bra som som til vanlig, og ga bort ballen alt for lett. Men vi beholdt troen, og prøvde å få mer fart på ballen. Vi visste at dersom vi holdt buret rent i andre omgang hadde vi spillere i angrep som ville score mål for oss. Våre kvaliteter ble utslagsgivende til slutt, og vi viste karakterstyrke ved å komme tilbake og vinne – akkurat som vi gjorde mot Fulham.

- Nå må vi bare sørge for at vi tetter igjen bakover. Vi har forsvart oss bra, med to kamper uten baklengsmål den siste tiden. Dersom vi klarer å være solide bak, vet vi at vi har alle muligheter.