- Vi må bli bedre på alle områder

Jordan Henderson er veldig kritisk til lagets prestasjon mot QPR, og slår fast at hele laget må prestere bedre på alle områder når Real Madrid gjester Anfield onsdag kveld.

- Vi er alle fullt klar over at vi må prestere bedre enn det som ble gjort mot QPR, sier Henderson til Liverpool Echo.

- Vi er henrykt over at vi tok de tre poengene, men spillet var ikke godt nok. Førsteomgangen var rett og slett for dårlig. Vi fikk ikke spillet til å flyte, vi klarte ikke å holde på ballen, og vi klarte ikke å dominere kampen med ballen i laget. Jeg vet ikke hvorfor ting ikke fungerte. Det var skuffende, men det ble bedre i annen omgang, fortsetter midtbanespilleren.

- Vi kom mer på offensiven og skapte flere sjanser etter pause. Vi var mer nådeløse en mot en, og fikk belønningen vår til slutt. Avslutningen av kampen var helt sprø. Vi er skuffet over målene vi slapp inn, men viste karakterstyrke ved å kjempe til siste slutt og vinne kampen.

Seieren løftet Liverpool til femteplass på Premier League-tabellen, men nå vender Brendan Rodgers og hans menn fokuset mot Champions League, og onsdagens hjemmekamp mot Real Madrid.

- Vi må ta med oss det positive, og jobbe med det negative på trening foran onsdagens storkamp. Det spiller ingen rolle om vi møter Real Madrid eller et annet lag i neste kamp, vi må uansett prestere bedre på alle områder.

- Real Madrid har noen svært gode spillere, men du ønsker å spille mot de beste spillerne og lagene i verden. Det er slik du blir bedre som spiller.

- Vi må gå til verket uten frykt, og fokusere på å spille på den måten vi vet vi kan. Vi må prestere på et høyt nivå i denne kampen. Vi er kapable til å få et godt resultat.