- Vi må holde ett øye med Eriksen

Daniel Agger advarer sine lagkamerater mot landsmannen Christian Eriksen foran ettermiddagens kamp mot Tottenham.

Eriksen har gjort fire mål på sine fem siste kamper for Tottenham, og nettet to ganger da London-laget slo Southampton 3-2 forrige helg.

- Jeg har kjent Christian lenge. Han har definitivt imponert meg denne sesongen, i måten han har funnet seg til rette i Premier League på, sier Agger til Liverpool Echo.

- Det er ikke noe enkelt steg å ta, og han har uten tvil overrasket meg med hvor lett han har tatt dette steget. Jeg visste at han hadde kvalitetene som kreves, men det er vanskelig å venne seg til Premier League så raskt. Men han har klart det, og det viser hvor god spiller han er, fortsetter midtstopperen.

- Tottenham-kampen er en ny viktig kamp for oss. Men det er egentlig ganske enkelt. Det høres kanskje kjedelig ut, men i den posisjonen vi befinner oss nå må vi bare ta en kamp om gangen. Alle kampene er viktige.

- Dersom vi begynner å se for langt fram, vil vi bare miste konsentrasjonen. Vi må være konsentrerte. Det er alltid vanskelig.

Agger er slett ikke stresset, selv om Liverpool nå for alvor er med i tittelkampen.

- Stress er et så negativt ord. Vi er klare for oppgaven. Vi ønsker å spille, og det er et bra utgangspunkt for ethvert fotballag. Vi nyter å være ute på banen, og det viser vi i de fleste kampene.

- Selvsagt må du jobbe hardt, men som fotballspiller må du like det. Du må kunne kombinere de to tingene.