- Vi skal bygge videre på dette

Simon Mignolet innrømmer at det ble en tøffere kamp mot Southampton enn han hadde regnet med. Nå håper målvakten at Liverpool skal kunne bygge videre på seieren i ligaåpningen.

Mignolet ble på mange måter matchvinner mot Southampton, med sin fenomenale reaksjonsredning i det 88.spilleminutt, og slik sett lignet dette på ligaåpningen mot Stoke i fjor, da belgieren reddet straffespark i sluttminuttene.

- Jeg mener at Martin Skrtel skulle hatt frispark i situasjonen der ballen falt ned i beina på Schneiderlin. Southampton-spilleren fikk et veldig godt treff, og jeg var heldig som fikk hånden på ballen, sier Mignolet til Liverpoolfc.com.

- Hele laget skal ha honnør for denne serien. Vi kjempet hardt gjennom hele kampen, og jobbet oss til et godt resultat. Det er hva dette laget handler om. Vi står på helt til siste fløytesignal. De tre poengene er alt som betyr noe. Ikke hvordan det skjedde. Det er ikke så viktig.

- Dette var sesongens første kamp, og seieren gir oss selvtillit med tanke på fremtiden. Vi ser nå frem til den store kampen mot Manchester City i neste uke.

- Sesongåpningen er alltid litt merkelig. Du vet ikke helt hva du skal forvente, da du møter nye lag og nye spillere. Da er tre poeng det eneste som betyr noe.

- Vi har sett de andre kampene som har vært spilt. Det er alltid et par merkelige resultater. Det eneste du må gjøre er å ta de tre poengene, og det klarte vi. Vi kan bygge videre på dette, og se frem til neste kamp.

- Southampton gjorde det vanskelig for oss her i fjor også. Ettersom vi har hentet mange spillere fra dem, var dette et helt annet lag. Men alle lag du møter i Premier League er vanskelige motstandere, uansett hvem det er.

- Slik spilleforholdene var i denne kampen, med ganske hard vind, ville spillet bli litt nervøst. Vi kom oss gjennom det, tok tre peong og ser nå frem til neste kamp.

- Gjennom preseason har alt gått bra, og vi har jobbet bra sammen. Alle var klare for serieåpningen. Men du kan vinne så mange kamper du bare vil under preseason, Premier League er noe helt annet. Derfor er det alltid viktig å få en god start, og det gjorde vi. Alle vil ha lært mye av denne kampen.

- Du ønsker alltid å vinne kampene, og når du spiller den første kampen på hjemmebane er det viktig å vinne, og det klarte vi. Alle er fornøyd, og kan se tilbake på en god dag.

- Nå vil vi jobbe på trening før kampen mot Man City. Vi skal sørge for at vi er godt forberedt på den kampen.