- Vi stoler på våre unge spillere

Brendan Rodgers tror at Liverpools unge spillere vil håndtere presset i sesonginnspurten.

Unge spillere som Raheem Sterling, Jon Flanagan, Jordan Henderson og Philippe Coutinho har virkelig blomstret denne sesongen. Alle er de under 23 år gamle. Brendan Rodgers har ingen betenkeligheter med å benytte denne unge kvartetten også i de 13 gjenstående kampene.

- Dersom noen lurer på om disse spillerne kan håndtere presset, er det bare å se på kampene de har spilt i det siste. Bortekampen mot Tottenham ble ansett som en kamp hvor vi hadde presset på oss, mot en rival om posisjonen vi forsøker å kapre. Disse spillerne var strålende, sa Rodgers under dagens pressekonferanse på Melwood.

- I de to siste hjemmekampene, mot Everton og Arsenal, har vi hatt 19 år gamle Raheem Sterling ute på vingen. Jon Flanagan er 20, Jordan Henderson er 23 og Philippe Coutinho er 21, men likevel er det ingenting som bringer dem ut av fatning, for de konsentrerer seg om eget spill.

- Det er min jobb å ta presset bort fra dem, slik at de kan spille og organisere sitt arbeid, og føle seg fri til å gjøre jobben sin til daglig. Vi kommer til å fortsette slik.

- Jeg har stor tro på spillerne som jeg har her. Vi ønsker å bygge videre på dette de kommende årene. Jeg er veldig opptatt av å gjøre folk bedre, både på banen og utenfor banen.

- Jeg ser en kar som Flanagan, og den utviklingen han har hatt som ung spiller siden jeg kom hit har vært helt enestående. Han er en ung kar som går til kampene og leverer varene under press. Han har vært strålende.

- Jordon Ibe kom inn fra benken. I en alder av 18 har han vært utmerket.

- Folk prater om at VM kommer for tidlig for Sterling, med den begrunnelse at han bare har fart. Jeg kan fortelle dere at jeg ser denne gutten hver eneste dag, og jeg ser hans teknikk. Han er også en av de mest taktisk begavede spillerne jeg har jobbet med. Måten han presser ballfører på, hvordan han vinner ballen, og hans teknikk er som nevnt vidunderlig. Han har mye mer enn bare fart. Han opptrer meget ansvarlig på banen til å være en så ung spiller.