- Vi trenger bare en scoring

Rickie Lambert sier at han og Mario Balotelli bare trenger en scoring for å komme i gang. 32-åringen håpet på spilletid fra start mot Swansea i morgen kveld.

- Jeg tror jeg kan få til et samarbeid med alle spissene her. Noen ganger fungerer det bedre med to spisser, andre ganger ikke, sier den sympatiske scouseren til Liverpool Echo.

 

- Jeg har kommet inn flere ganger denne sesongen, som nummer én eller to avhengig av motstanderen. På lørdag la det mer press på, og vi skapte flere sjanser, så det viste seg å være en god formasjon.

 

Lambert har så langt ikke funnet veien til nettmaskene etter overgangen fra Southampton.

 

- Du ønsker åpenbart en god start, og du ønsker å score. Jo lenger det går, jo vanskeligere blir det noen ganger. Det avhenger av hvordan du er mentalt. Noen ganger er det vanskelig å forholde seg rolig, men jeg føler meg trygg på at det vil komme.

 

- Mario er en god spiss, og vi står alle bak ham. Jeg synes han gjorde det bra. Holdt ballen oppe, og gjorde alt han ble bedt om. Han var uheldig med et par sjanser. Som meg, trenger bare Mario et mål. Det er nettopp hva en spiss trenger. Dersom den går inn via ryggen, så betyr det ikke noe. Selvtilliten vil vokse.

 

Det ligger an til at de rødes nummer 9 vil få sin tredje kamp fra start for Liverpool i morgen kveld.

 

- Det er en mulighet for å imponere dersom jeg spiller, og jeg håper jeg gjør det. Det er det det er. En mulighet til å skinne og gjøre det bra, og komme seg på scoringslista.

 

- Jeg skal ikke snakke om hvordan det har gått for meg så langt. Jeg ser bare frem til tirsdag og håper å få den seieren.