Alle parter må samtykke

Liverpool FC, LOSC Lille og Divock Origi selv må alle være enig dersom spilleren skal kunne kalles tilbake til Liverpool i januar. Det virker lite trolig.

I diskusjonsforum, kommentarfelt og på pubene snakker røde supportere om at Divock Origi må tilbakekalles fra sitt utlån i Lille i januar. Spesielt etter at belgieren har funnet formen og Liverpool har slitt med å score mål har ønsket om å få på plass 19-åringen allerede nå blitt større.

 

Liverpool sikret seg Origi for £9,8 millioner i sommer, men Lille gikk kun med på et salg dersom de fikk låne angriperen den kommende sesongen. Dette gikk Liverpool med på. Den belgiske fotballeksperten Sven Claes fra Het Laatste Nieuws forklarer situasjonen.

 

- Det finnes en mulighet for at Liverpool kan tilbakekalle Divock Origi i januar fra LOSC Lille, men først må alle tre parter komme til enighet, twitrer Claes.

 

Origi har scoret tre mål på syv kamper for Lille denne sesongen, etter ni serierunder, og laget ligger på fjerdeplass på tabellen etter ni seriekamper. I går spilte han sin 10. landskamp for Belgia. Det er per i dag ingenting som tyder på at verken spilleren selv eller noen av klubbene har planer om en slik avtale i januar.