Aspas nær overgang til Sevilla

Iago Aspas er nær en utlånsavtale med Sevilla for hele kommende sesong. Liverpool fortsetter jakten på La Liga-klubbens venstreback Alberto Moreno.

Liverpool Echo melder at Iago Aspas er like ved å forlate Liverpool til fordel for Sevilla. Ian Ayre, Liverpools administrerende direktør, har reist til Spania for å få til en overgang for 26-åringen.

Det blir sannsynligvis et sesonglangt utlån for Aspas, men Liverpool ville være fornøyd om de kan få til et permanent klubbskifte dersom de får igjen mesteparten av overgangssummen på £8M som de betalte Celta Vigo for et år siden.

Aspas, som har akseptert muligheten til å returnere til hjemlandet, slet med å gjøre seg bemerket i Liverpool forrige sesong. Spanjolen nettet kun ett mål på 15 kamper.

Liverpool var beredt til å tilby Aspas som en del av en avtale for å sikre underskriften til Sevillas venstreback Alberto Moreno. Nå ser det ut til at de to overgangene vil bli to helt separate avtaler. Liverpool la opprinnelig inn et bud på £16M for Moreno, men det ble avslått. De røde har imidlertid ikke gitt opp å komme til et kompromiss.