Bale trolig ikke med

Spanske medier rapporterer at Real Madrid trolig må klare seg uten Gareth Bale mot Liverpool på onsdag. Waliseren sliter med en skadet rumpeball!

Det er AS som melder at Bale sliter med en skade i rumpen, og det var årsaken til at han ikke spilte for Real Madrid mot Levante i helgen. Avisen påstår at den tidligere Tottenham-spilleren kommer til å stå over også kampen mot Liverpool, i håp om at han skal bli klar til storkampen mot Barcelona på Santiago Bernabeu kommende lørdag.

Dersom Bale ikke spiller mot Liverpool, vil det trolig bety at Isco starter. James Rodriguez vil da trolig ta Bales plass på høyresiden i angrept, med Isco på venstresiden av midtbanen.

Det er også tvilsomt om Sergio Ramos kan spille mot Liverpool. Han vært ute noen kamper nå. Det forventes imidlertid at Raphael Varane, Luka Modric og Karim Benzema blir kampklare. Varane og Benzema sto over kampen mot Levante grunnet feber, mens Modric ble byttet ut mot slutten av kampen etter at han fikk seg en smell. Alle tre er imidlertid nå tilbake i trening.