Chelsea U21 - Liverpool U21 0-1

Jack Dunn scoret Liverpools vinnermål. Marc Pelosi (bildet) var tilbake etter sitt stygge benbrudd i februar i fjor, og amerikaneren ble byttet inn i det 78.minutt.

Liverpool U21: Fulton, Randall, Smith, Paez, Jones (c), Williams, Peterson, Rossiter, Dunn (Pelosi 78), Teixeira, Lussey (Brannagan 64).

Ubenyttede reserver: Maguire, Firth, Kent.

Chelsea U21: Blackman, Ssewankambo, Davey (Aina 34), Christensen, Nditi, T.Musonda (Kiwomya 55), Mitchell, Baker (c), Feruz, Swift (Palmer 77), C.Musonda.

Ubenyttede reserver: Collins, Ali.

Liverpool U21 møter Chelsea U21 på hjemmebanen til Aldershot Town FC.

Alex Inglethorpes mannskap kommer fra en 4-1-seier mot Norwich fredag og kjemper om å komme blant de fire beste lagene som får en sluttspillsplass. De røde ligger på 1.plass i U21 Premier League med 38 poeng når to kamper gjenstår. Chelsea innehar en 4.plass med 33 poeng, men har to kamper mindre spilt enn Liverpool. London-laget er ubeseiret på 12 kamper.

Marc Pelosi er tilbake etter det stygge benbruddet han pådro seg i februar 2013. Returen har blitt noe utsatt grunnet en lyskeskade, men sitter på benken i kveld.

Liverpool gjør kun en endring i startoppstillingen fra møtet med Norwich. Jordan Lussey kommer inn for Cameron Brannagan. Sistnevnte henvises til benken.

Regnvær i Aldershot.

1.min: Liverpool går i angrep rett fra avspark. Teixeira spiller igjennom Peterson. Skuddet blir reddet av keeper Blackman.

5.min: Fulton fanger enkelt et skuddforsøk.

7.min: Teixeira spiller gjennom Dunn som fyrer utenfor.

10.min: Chelsea bygger opp fint. Ballen spilles på tvers. C.Musonda avslutter fra utenfor 16-meteren. Fulton må slenge seg og styre ballen ut til høyre. Returen blir ufarlig.

14.min: Tilbakespill. Feruz setter hardt press på Fulton, men Liverpool-keeperen får klarert.

15.min: Gjennomspill. Blackman er påpasselig ut og tar ballen rett foran føttene på Randall.

17.min: T.Musonda holder Teixeira. Dommer gir frispark. Teixeira skyter. Ballen går i nettveggen.

23.min: Nditi skyter fra distanse. Ballen skifter retning på Rossiter og spretter ekkelt i målområdet, men går ut til corner.

24.min: Fulton viser usikkerhet på corneren, men Rossiter får til slutt klarert.

24.min 0-1 DUNN: Peterson takler. Randall med langball som Chelsea-stopper  Davye ikke får foten på. Dunn smetter igjennom. Alene med keeper er han kald med avslutningen.

29.min: Peterson blir lagt ned ute ved sidelinjen på venstre side. Teixeira slår inn. Ballen blir enkelt klarert.

32.min: Rossiter med fin ball frem til Dunn. Spissen blir løpt opp og taklet. Ballen havner hos Lussey. Skuddet går rett på Blackman.

33.min: Baker slår corner. Swift når opp og header utenfor under press fra Lussey.

34.min: Peterson kommer frem på venstre. Legger inn. T.Musonda er nær ved å sette ballen i eget mål.

34.min:  Aina inn for Davey.

35.min: Teixeira feller Nditi. Baker tar frisparket. Jones får headet vekk.

36.min: Swift skyter fra skrått hold. Ballen er nær en rød og går til corner.

39.min: T.Musonda og Teixeira i munnhuggeri etter en takling. Dommeren kommer inn og roer gemyttene.

40.min: Swift takler Teixeira stygt bakfra. Dommeren gir gult kort.

41.min: Teixeira må ha behandling. Halter ut, men er klar igjen.

43.min: Farlig corner for Chelsea. Peterson gjør en god jobb ved første stolpe.

44.min: Williams mister ballen til Feruz. Skuddet fra distanse går over mål.

45.min: Dunn drar seg innover. Avslutningen er løs. Går via motspiller til corner.

45.+2.min: Williams kommer med en ettersleng ved midtstreken. Avverger en kontring

Pauserapport: Liverpool leder 1-0 i en velspilt kamp i regnværet i Aldershot. Jack Dunns 10. scoring for sesongen skiller lagene. Liverpool har skapt mest og fikk en god start da Peterson kom til en målsjanse rett fra avspark. Teixeira skjøt et frispark i nettveggen før Jack Dunn var iskald alene med keeper på et flott fremspill fra Connor Randall. Chelsea er teknisk gode og har kommet på noen visitter. C.Musonda har vært nærmest nettkjenning for vertene.

46.min: Jones med flott gjennomspill. Peterson dribler av Chelsea-forsvareren, men kommer litt skrått. Skuddet går like utenfor bortre stolpe.

49.min: Dunn spiller til Peterson som kommer løs fra sin mann og slår inn. Lussey klarer ikke å utnytte en stor mulighet som oppstår fra returen.

51.min: Peterson er uromoment igjen. Legges ned. Får frispark. Teixeira slår inn. Ballen skrur i stolpen.

53.min: Peterson smetter igjennom og vil ha fri bane mot mål. Svensken legges i bakken av Ssewankambo. Chelsea-spilleren heldig som får forbli på banen.

54.min: Dunn brenner frisparket over.

55.min: Kiwomya kommer inn for T.Musonda.

55.min: Kiwomya kommer til en sjanse umiddelbart. Skuddet fra skrått hold går utenfor bortre stolpe.

62.min: Mitchell slår inn. Fulton fanger på nærmeste stolpe rett foran Kiwomya.

63.min: Peterson er igjennom, men avblåses for offside.

64.min: Brannagan for Lussey.

65.min: Paez kommer inn sent på Feruz. Spanjolen får gult kort.

68.min: Aina stempler Peterson på foten. Chelsea-stopperen får gult kort.

70.min: Mitchell takler Peterson hardt. Svensken har vært et uromoment, og det er tydelig Chelsea er ute etter ham. Heldig som slipper gult kort.

73.min: Feruz finner Kiwomya, men Williams med viktig inngripen ved 16-meterstreken.

76.min: Rossiter får gult kort for en takling,

77.min: Dunn finner Peterson slår inn. Keeper kaster seg og slår ut. Ingen røde på returen

77.min Palmer for Swift.

78.min: Pelosi for Dunn.

79.min: Palmer fyrer over fra distanse.

80.min: Chelsea roper på straffe da Feruz går over ende i feltet under press fra Williams. Jones ser ut til å legge ned Chelsea-spilleren.

82.min: Flott gjennomspill til Pelosi. Amerikaneren nøler i avslutningsfasen og blir løpt opp.

86.min: Corner i mot. Christensen header. Enkelt for Fulton.

88.min: Peterson pådrar seg frispark. Baker slår frem. Paez klarerer.

89.min: Peterson kontrer og forsøker å komme forbi Baker. Chelsea-spilleren kaster seg inn og takler rent på ballen.

90.+1.min: Fulton gjør en dobbelredning.

90.+2.min: Palmer avanserer og avslutter. Fulton har litt problemer, men avverger til corner.

Sluttrapport: Liverpool U21 tok et langt steg mot sluttspillsplass med 1-0-seier mot Chelsea U21. Jack Dunn scoret kampens eneste mål i det 24. minutt. Conor Randall spilte en flott gjennombruddsball, og Dunn var iskald med avslutningen. Liverpool åpnet sterkt i andre omgang og skapte tre gode sjanser rett etter sidebyttet. Alex Inglethorpes mannskap fremviste flott spill, og Chelsea brukte etter hvert ufine midler. Kristoffer Peterson var et stadig uromoment. Mot slutten presset Chelsea hardt på, og de kunne fort fått straffe da Jones taklet Feruz. Liverpool red imidlertid stormen av. Marc Pelosi var tilbake etter 14 måneder på sidelinjen, og bel byttet inn i det 78. minutt.