Coady ble cuphelt

Conor Coady scoret en viktig utligning mot Nottingham Forest da Sheffield United tok seg til kvartfinalen i FA-Cupen. Scouseren kan få oppleve klassisk Sheffield derby.

Midtveis i 2.omgang utnyttet Conor Coady en feil av keeperen til Nottingham Forest, de Vries, og kunne begeistret sette inn 1-1 på Bramall Lane.

Hjemmelaget, ledet av tidligere Liverpool-spiller Nigel Clough og hvor den forhenværende røde junioren Ryan Flynn spilte hele kampen, ga seg ikke med det. Rett før 90 minutter før spilt fikk man straffe, som Chris Porter satte inn.

Conor Coady ble byttet ut rett etterpå for å dra ut tiden, men Porter rakk faktisk å score enda en gang og fastsette sluttresultatet til 3-1.

Nå venter hjemmekamp mot vinneren av Sheffield Wednesday og Charlton i kvartfinalen for laget som ligger under nedrykksstreken i League 1, og altså muligheten for et skikkelig derby i Yorkshire.

Av de andre utlånsspillerne var Pepe Reina verken på banen eller benken da Napoli vant 2-0 borte mot Sassuolo, mens Krisztian Adorjan spilte i 63 minutter da Groningen vant 1-0 hjemme mot Go Ahead etter en tidlig scoring.