Gerrard forlot trening

En stram lyske gjorde at Steven Gerrard tidlig forlot dagens engelske fellestrening. Glen Johnson mener England er sterkere offensivt enn under EM for to år siden.

Ifølge Phil McNulty i BBC, via twitter, forlot Steven Gerrard dagens Englandstrening med en stram lyske. Sannsynligvis dreier det seg først og fremst om å være føre var for kapteinen.

Gerrard var en av de engelske spillerne som møtte Italia i Euro 2002, da italienerne vant på straffespark i Englands forrige kamp i et stort sluttspill. Natt til søndag møtes landene igjen, til første kamp i gruppe D i VM i Brasil. En annen som spilte den kampen var Glen Johnson, som mener at England nå stiller sterkere offensivt enn sist de møtte Italia.

- Vi hadde et godt lag sist da vi møtte Italia, men nå har vi flere spillere som kan skade dem offensiv, hevder Johnson til thefa.com.

- Vi har nå mer fart i troppen. Jeg tror ikke Italia tidligere har møtt et slikt England. Tidligere var nok laget en tanke mer defensivt.

- Hvis vi nå kan forsvare oss godt og bruke den farten og de evnene vi har fremover, da kan vi skape problemer for andre lag.

- Forhåpentligvis kan han det, og det ideelle vil være om folk undervurderer ham aldri så lite, fortsetter høyrebacken på spørsmål om hans 19-årige lagkamerat Raheem Sterling kan bli en positiv overraskelse i VM.

- Han har sett god ut i hele år. Han er en ung gutt som er villig til å være og bare vil bli bedre.