God kamp av Sakho

90 minutter for Mamadou Sakho og Dejan Lovren i kveldens privatlandskamper. Divock Origi byttet ut ti minutter før slutt. Debut for Brad Smith.

Dejan Lovren spilte hele kampen da Kroatia oppskriftsmessig slo Kypros 2-0 i en privatlandskamp på Maksimir Stadium. Mario Mandzukic gjorde begge målene – ett i hver omgang.

Divock Origi ble byttet ut til fordel for Mousa Dembele i det 80.minutt da Belgia slo Australia 2-0 i en privatlandskamp foran 17500 tilskuere på Stade De Sclessin. Simon Mignolet satt på benken gjennom hele kampen. Brad Smith satt på innbytterbenken til Australia, etter at den internasjonale klareringen gikk i orden bare timer før kampstart, og unggutten fikk sin A-landslagsdebut som erstatter for Tim Cahill i det 72.minutt. Dries Mertens og Axel Witsel scoret målene for hjemmelaget.

Mamadou Sakho spilte en svært god kamp i Frankrikes midtforsvar i 1-0 seieren over Spania på Stade de France. Liverpool-stopperen hadde blant annet full kontroll på Diego Costa, som ble byttet ut midtveis i annen omgang. Det hører med til historien at Frankrike også fikk et mål feilaktig annullert for offside. Loic Remy ble matchvinner.