Henderson må kanskje stå over mot Arsenal

Jordan Henderson må kanskje stå over søndagens cupkamp mot Arsenal, etter å ha blitt operert for håndleddsbruddet han pådro seg i ligakampen mot samme motstander forrige helg.

Liverpool Echo melder at Jordan Henderson nå har blitt operert for bruddet i håndleddet han pådro seg i 5-1 seieren over Arsenal på Anfield. Lokalavisen skriver at inngrepet kan medføre at midtbanespilleren må stå over søndagens cupkamp mot samme motstander.

Lokalavisen skriver at Hendersons tilstand vil bli vurdert av klubbens medisinske stab i morgen, for å avgjøre om han reiser sammen med den øvrige troppen til London.

Henderson ble operert i håndleddet i går, torsdag, for å få bukt med smertene og få orden på skaden. Midtbanespilleren pådro seg bruddet da han smalt inn i gjerdet foranThe Kop i annen omgang mot The Gunners forrige helg.

23-åringen spilte med en beskyttelsesbandasje rundt venstre håndledd mot Fulham onsdag kveld, og tok smertestillende tabletter før kampen for å komme seg gjennom 90 minutter.

Det er blitt laget en ny beskyttelsesbandasje som Henderson skal bruke på Emirates, men han vil kun få grønt lys til å spille cupkampen dersom Liverpools medisinske stab er overbevist om at det ikke vil være for smertefullt for ham.

Dersom Henderson må stå over kampen, tror Echo at Joe Allen vil ta hans plass på midtbanen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.