Ingen cupfinale for Coady

Det blir ingen FA-cupfinale på Liverpools utlånte midtbanespiller Conor Coady. Sheffield United tapte dagens semifinale på Wembley 5-3 for Hull City.

Sheffield United ledet kampen to ganger, men Steve Bruce sitt mannskap slo tilbake og sikret seg finalebillett, hvor Hull møter Arsenal.

Tidligere Everton-spiller Jose Baxter ga The Blades en drømmestart, Yannick Sagbo utlignet i det 42.minutt, men Stefen Scougall sendte Sheffield United i føringen igjen nesten umiddelbart.

Etter pause gikk Hull opp i ledelsen 4-2 etter scoringer av Matty Fryatt, Tom Huddlestone og Stephen Quinn, før Jamie Murphy reduserte i sluttminuttene. På overtid sikret David Meyler finaleplassen for Hull.

Conor Coady spilte hele kampen for Sheffield United.

I Serie A voktet Jose Reina som vanlig buret for Napoli, som slo Lazio 4-2 hjemme på San Paolo. Det var gjestene som tok ledelsen midtveis i første omgang, og de kunne fort ha økt til 2-0 etter en halvtimes spill hadde det ikke vært for glimrende keeperspill av Reina da en Lazio-spiller kom alene med ham.

Napoli utlignet fire minutter før pause, og tok føringen på straffespark like mange minutter ut i andre omgang. Samtidig fikk gjestene en mann utvist. Gonzalo Higuain gjorde tre mål for vertene etter pause. Ogenyi Onazi skapte litt spenning i kampen med en redusering til 3-2 åtte minutter før full tid, men Higuain avgjorde det hele med sitt tredje og siste mål på overtid.