Juniorene ønsker god avskjed før juleferie

Liverpools U18-lag står foran noen spennende måneder i hjemlig liga, nasjonal og internasjonal cup, og trener Neil Critchley ser både bakover og fremover i dette intervjuet.

Liverpool U18 spiller i morgen sin siste kamp før det blir juleferie, da Middlesbrough er motstander til ligakamp på akademiet i Kirkby. Kampen har start kl 14.00, blir sendt direkte på LFC TV og som vi også følger her på liverpool.no.

I den anledning har LFC TV intervjuet Neil Critchley, trener for Liverpool U18, om denne sesongen så langt og hva man ser fram til.

- Jeg synes vi kunne ha gjort det spillemessig bedre, starter Critchley på spørsmål om den nasjonale juniorcupen, hvor man denne uken spilte sin første kamp og vant 2-0 mot Bradford i 3.runde. – Vi kunne ha kontrollert det bedre.

- Vi setter en høy standard for våre gutter og selv om vi er fornøyd med resultatet og at vi holdt buret rent, vi må spille bedre om vi skal komme langt i turneringen.

- Det er en kamp vi virkelig ser fram til og hvor forventningene vil bygge seg opp de nærmeste ukene, sier treneren om det faktum at man møter Benfica i 1/8 finalen i UEFA Youth Cup, som en kan si tilsvarer Champions League for U19-lag.

- Vi møtte dem i en turnering ved begynnelsen av sesongen og hvor det var en jevn kamp. Vi vet at det er en kamp vi kan være i stand til å vinne. Det at vi nå spiller bare en kamp, på bortebane, kan nok påvirke vår innstilling, men vi har spillere som er gode nok til å nå langt også i denne turneringen.

- Vi tapte mot dem tidlig i sesongen, men vi vet samtidig at med det laget som vi kommer til å stille med på lørdag så kan vi gi dem skikkelig kamp, fortsetter Critchley om det at man skal spille mot ligaleder Middlesbrough i morgen.

Pr. i dag er Liverpool nr.5 på tabellen og må ha en god vinter om de skal komme inn blant topp fire og play-off.

- Vi har gjort det bedre i ligaen i det siste. Vi har ikke sluppet inn så mange mål samtidig som vi har beholdt vår offensive kraft, forklarer trener Neil Critchley.

- Vårt mål er å komme inn blant topp fire. Vi hadde et møte for seks uker siden hvor vi gjorde det klart at vi sto foran en viktig periode frem til jul. Vi begynte å stille med et mer stabilt lag, noe som igjen har vært til hjelp for enkeltspillere til å prestere. Vi har hatt en god siste måned.

- Nå ønsker vi å kunne dra på juleferie etter å ha tatt tre poeng mot Middlesbrough.