Luis Alberto med årets første scoring i La Liga

Luis Alberto scoret det aller første målet i La Liga 2014/15, da han ble matchvinner for Malaga mot Athletic Bilbao.

Den utlånte Liverpool-spilleren satte returen fra eget straffespark i mål, etter at straffesparket ble reddet av keeper i 35.minutt av kampen. Han ble byttet ut 73 minutter ut i kampen. Malaga fikk to mann utvist i sluttminuttene, men klarte likevel å ro i land seieren med et nødskrik. Athletics målvakt Gorka Iraizoz headet et frispark i mål fem minutter på overtid, men scoringen ble feilaktig annullert.

Divock Origi kom inn fra benken etter 73 minutter i Lilles hjemmekamp mot Lorient. Like etter gikk vertene opp i 2-0, noe som også ble sluttresultatet.

Tiago Ilori var ikke i kamptroppen til Bordeaux, som vant 3-1 borte mot Nice.

Iago Aspas var heller ikke i kamptroppen, da Sevilla spilte 1-1 mot Valencia på hjemmebane i La Liga-åpningen.