Offisielt: Wisdom klar for WBA på utlån

West Bromwich bekrefter at låneovergangen til Andre Wisdom er fullført. Spilleren vil være på The Hawthorns hele neste sesong, med trøye nr. 2 på ryggen. Oppdatert.

West Bromwich bekrefter på sin hjemmeside at Andre Wisdom er klar på utlån fra Liverpool for 2014/15 sesongen. 21-åringen vil straks knytte seg til førstelagstroppen som er på treningsleir i Sacramento, California.

- Jeg er henrykt over å kunne ønske Andre velkommen til klubben, sier manager Alan Irvine, eller sjefstrener som er hans offisielle tittel hos WBA.

- Jeg har snakket med Brendan Rodgers, som jeg har kjent over lang tid og som jeg stoler fullt og helt på.  Han sa at Andre ville gjøre en god jobb for oss, noe som var betryggende.

- Jeg ønsket å vite mer om personen. Du kan se en spiller, men du ønsker også å finne ut hvordan han er som person. Brendan vurderte ham veldig høyt i så måte.

- Han er en allsidig kar. Han spilte høyreback for Liverpool i Premier League forrige sesong, han spilte også høyreback for Derby. Han vokste opp som midtstopper og spilte til venstre i det sentrale forsvaret mot Preston på lørdag.

- Andre har fått sin skolering i Liverpool og der igjen fått en god fotballutdannelse, legger teknisk direktør Terry Burton til.

- Han fikk god erfaring forrige sesong og har vært med England U21. Han er en god forsvarsspiller og synes å trives med å hindre motstanderne i å få spille, en kvalitet vi ønsker at våre spillere skal ha.