Origi-show mot Everton

Divock Origi spilte en svært god kamp i Lilles målløse Europa League-match mot Everton i går kveld, og finten spissen dro på Leighton Baines går nå sin seiersgang på YouTube.

Origi spilte hele kampen mot Everton. Han klarte ikke å tegne seg på scoringslista, men belgieren maktet likevel å gjøre seg positivt bemerket. 19-åringen var en konstant trussel for Everton-forsvaret, og utfordret Sylvain Distin gang på gang med sin hurtighet og styrke.

Det var ikke gått mer enn to minutter av kampen før han satte grå hår i hodet på Gareth Barry, og den utlånte Liverpool-spissen bidro sterkt til at hjemmelaget dominerte førsteomgangen.

Kampens store øyeblikk kom i det 20.minutt, da Origi dro en finte på Leighton Baines som nå går sin seiersgang på YouTube, og satte fart forbi venstrebacken og Distin, før han la et innlegg inn i feltet.

Origi spilte i all hovedsak sentralt i angrepsrekka i denne kampen, men tok også turer ut på flankene for å skape rom for sine lagkamerater. Ofte satte Everton to mann til å passe på ham.

Origi fortsatt å terrorisere Everton-forsvaret etter pause, med sine intelligente løp, og han vant en rekke cornere, selv om han ble litt sliten de siste ti minuttene.

I en annen Europa League-kamp var Iago Aspas ubenyttet reserve da Sevilla spilte 0-0 borte mot Standard Liege.